Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€288,-

per persoon vanaf

Tour: Ngwe Saung - Vergeten strand van Myanmar (per lokale bus)

(T-MM-0820) 3ster sterren

4-daagse tour vanuit Yangon

Dag 1: Yangon - Ngwe Saung
U verlaat vandaag Yangon, echter omdat u verder reist per lokale nachtbus, heeft u vandaag nog de hele dag om de stad verder te ontdekken. U wordt rond 18.30 opgehaald bij uw hotel in Yangon of op de luchthaven en wordt naar het busstation gebracht.

Rond 21.00 uur vertrekt u per nachtbus naar het prachtige strand van Ngwe Saung. De nachtbussen in Myanmar zijn niet vergelijkbaar met de bussen in Thailand, maar toch zal de reis redelijk comfortabel zijn. U heeft een eigen stoel, airconditioning en onderweg wordt een aantal keer gestopt, zodat u even de benen kunt strekken en van het toilet gebruik kunt maken. De reis zal zo’n 10 uur duren.

Dag 2-3: Strandvakantie Ngwe Saung
’s Ochtends komt u al vroeg aan in Ngwe Saung. U wordt bij uw hotel afgezet, waar u direct kunt inchecken, omdat wij een vroege checkin voor u regelen.

Bij aankomst staat er een heerlijk tropisch drankje voor u klaar, de strandvakantie is begonnen! Geniet van het verkoelende water in het zwembad of neem een duik in de Golf van Bengalen.

Tijdens deze tour Myanmar verblijft u in het 3* Bay of Bengal Resort, één van de beste resorts van het schilderachtige Ngwe Saung Beach. Het resort is ruim opgezet en ligt uitgespreid over een grote tropische tuin.

Het resort kijkt uit op de Golf van Bengalen, waarmee het een fantastische uitvalsbasis is om te genieten van de zonsondergang in Myanmar. Daarbij kunt u over een 10 km lang poederachtig zandstrand struinen om vervolgens te kunnen genieten van een cocktail in dit knusse resort.

U kunt deze dagen genieten van het prachtige 15 km lange witte strand van Ngwe Saung. Houdt u van een sportieve wandeling of ligt u liever te genieten van de zon, het is hier allemaal mogelijk.

Tevens bestaat er de optie om voor een kleine vergoeding een fiets of boot te huren. Hierdoor kunt u naast het strand ook genieten van het spectaculaire groene achterland of de azuurblauwe zee.

Dag 4: Ngwe Saung - Yangon
Het als vandaag alweer tijd om terug te keren naar Yangon. Rond 09.00 uur aanvaart u de terugrit naar Yangon, waar u 's avonds rond 19.00 uur weer aankomt. Bij het busstation wordt u wederom opgehaald en naar uw hotel of de luchthaven van Yangon gebracht.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel