Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar (T816) 3 sterren

4-daagse privé tour


Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar

Leuke pluspunten om te weten

  • Één van de mooiste stranden van Myanmar
  • Een badplaats die puur en authentiek is
  • Verblijf in 3* ecovriendelijke bungalows aan een poederwit strand
  • Vervoer van Yangon naar Ngwe Saung per privé-auto
Absoluut één van de mooiste stranden van Myanmar vindt u bij het plaatsje Ngwe Saung. Gelegen in de vruchtbare Irrawaddy delta biedt het een prachtig groen achterland waar bijvoorbeeld een groot deel van de rijstteelt van het land plaatsvindt. De grootste attractie is echter het witte poederachtige zandstrand dat zich uitstrekt over zo’n 15 km kustlijn uit en weergaloze uitzichten biedt over de Baai van Bengalen. De golven van het helderblauwe water kabbelen er rustig over het strand, de palmbomen wuiven er zachtjes in de wind. Kortom, het is er werkelijk nog ongerept.

Er zijn dan ook maar weinig toeristen die hier komen, wat waarschijnlijk door de wat afgelegen ligging komt. De Rakhine bergketen schermt dit pareltje als het ware af van de modernisering die in rap tempo plaatsvindt in Myanmar. De weg er naar toe kan alleen per auto afgelegd worden en is niet altijd gemakkelijk. Vanuit Yangon is het ca. 5 uur rijden over veelal onverharde wegen. Heeft u dit er echter voor over, dan vindt u een oase van vredige rust en kunt u even helemaal ontspannen.

Langs het strand vindt u diverse eco-vriendelijke bungalows waar u nog best acceptabele luxe faciliteiten kunt vinden. Verder kunt u er uiteraard van de heerlijkste verse vis genieten, uitgebreid relaxen aan het strand, maar ook iets actiever een fietstocht door de omgeving maken of de onderwaterwereld gaan ontdekken. Ngwe Saung is met recht een echt paradijsje!

Tijdens deze tour Myanmar verblijft u in het 3* Emerald Sea Resort, een kleinschalig resort pal in het midden van het schilderachtige strand van Ngwe Saung ligt. Het resort heeft slechts 23 kamers die ruim verspreid liggen over een tropische tuin.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

Ngwe Saung BeachDe badplaats is van oktober t/m april geopend en dan is het hier goed toeven. Vanaf mei begint de regentijd en sluiten de meeste hotels hun deuren.


Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel