Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar (T816) 3 sterren

4-daagse privé tour


Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar

Dag 1: Yangon - Ngwe Saung
Vanuit uw hotel of de luchthaven van Yangon is het ca. 5 uur rijden naar Ngwe Saung, waar u vandaag naar toe gaat. Onderweg rijdt u langs vele rijstvelden en komt u ogen te kort om het prachtige groene achterland van Myanmar te beschouwen.

Bij aankomst staat er een heerlijk tropisch drankje voor u klaar, de strandvakantie is begonnen! Geniet van het verkoelende water in het zwembad of neem een duik in de Golf van Bengalen.

U verblijft in het Emerald Sea Resort, een kleinschalig resort pal in het midden van het schilderachtige strand van Ngwe Saung. Het resort heeft slechts 23 kamers die ruim verspreid liggen over een tropische tuin.

Het resort kijkt uit op de Golf van Bengalen, waarmee het een fantastische uitvalsbasis is om te genieten van de zonsondergang in Myanmar. Daarbij kunt u over een 10 km lang poederachtig zandstrand struinen om vervolgens te kunnen genieten van een cocktail in dit knusse resort.

Dag 2-3 : Strandvakantie Ngwe Saung
U kunt deze dagen genieten van het prachtige 15 km lange witte strand van Ngwe Saung. Houdt u van een sportieve wandeling of ligt u liever te genieten van de zon, het is hier allemaal mogelijk.

Tevens bestaat er de optie om voor een kleine vergoeding een fiets of boot te huren. Hierdoor kunt u naast het strand ook genieten van het spectaculaire groene achterland of de azuurblauwe zee.

Dag 4: Ngwe Saung - Yangon
U bent vrij tot het tijd is om terug te keren naar Yangon. U wordt opgehaald en aanvaart de rit terug, waar u wordt afgezet bij de luchthaven of uw hotel in Yangon.


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel