Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Myanmar > Mandalay

Tours Mandalay


333travel heeft in Mandalay een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Mandalay Myanmar, met de bouwstenen van 333travel is alles mogelijk.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Kenmerken

(5 bouwstenen gevonden)
Amarapura en Inwa
Amarapura en Inwa

Dagexcursie

Vandaag bezoekt u de steden Amarapura en Inwa, die vlakbij Mandalay liggen. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van hoofdstad, waardoor u in deze omgeving verschillende... Vanaf € 58 p.p.
Spiritueel heden en verleden van Mandalay
Spiritueel heden en verleden van Mandalay

3-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour leert u meer over de religieuze kant van Mandalay en de diepgewortelde invloed die het boeddhisme op het dagelijks leven van de bevolking van Myanmar heeft. Tegelijkertijd neemt... Vanaf € 291 p.p.
Mingun en Sagaing
Mingun en Sagaing

Dagexcursie

Tijdens deze dagexcursie bezoekt u Mingun en Sagaing, oude koningssteden van het Birmese rijk, gelegen in de omgeving van Mandalay. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van... Vanaf € 104 p.p.
Ontdek Myanmar local style
Ontdek Myanmar local style

9-daagse privé-rondreis Myanmar (excl. vlucht)

Houdt u van reizen zoals de locals dat doen? Het echt leven meemaken, meer in contact komen met het land, de bevolking en haar gewoonten? Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dit ervaren. Vanaf € 352 p.p.
Land van gouden pagodes
Land van gouden pagodes

16-daagse privé rondreis Myanmar

Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een enorme... Vanaf € 1687 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel