Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€61,-

per persoon vanaf

Tour: Kloosters, bergen en trekking

(T-MM-4803)

2-daagse privé tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Avontuurlijke trekking door de bergen rond Pindaya
  • Kennismaking met kleurrijke bevolking
  • Lunch bij familie thuis
  • Overnachting bij een klooster
Ga mee op een avontuurlijke trekking in de bergen van de Shan staat en leer de verschillende bergvolken kennen, ver weg van invloeden van het moderne leven. Onderweg zult u versteld staan van de prachtige panorama’s, de ongerepte natuur en de vriendelijkheid van de mensen. U wandelt door verschillende dorpjes van o.a. de Danu en Palaung en zult gaan lunchen bij een familie thuis.

Uw overnachting zal ook zeer speciaal zijn. Na een dag van inspanning komt u aan in een dorpje waar u overnacht bij een klooster. Hier wordt u gastvrij ontvangen door de daar levende monniken. Deze spirituele mensen kunnen u vertellen over het boeddhisme en hun levenswijze. Tegelijkertijd zijn zij ook best nieuwsgierig naar ons westerse leven.

Deze unieke belevenis in Myanmar is perfect voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger. Uw accommodatie tijdens de trekking is primitief, maar de beleving des te indrukwekkender.
Extra informatieVoor deze trekking dient u over een goede conditie te beschikken.

Tijdens de trekking kunt u een rugzakje meenemen, de rest van de bagage kunt u achterlaten in uw hotel in Pindaya. Zorg er voor dat u goede bergschoenen heeft. Ook een zaklamp en regenjas tijdens het regenseizoen zijn handig om zelf mee te nemen.

Deze trekking kan het gehele jaar door uitgevoerd worden, echter in het regenseizoen (mei t/m september) kan het glad zijn tijdens de trekking. De beste tijd voor een trekking in de omgeving van Pindaya is van oktober t/m februari. Houdt u er wel rekening mee dat het fris kan zijn in deze periode.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel