Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Myanmar > Grand tour myanmar
Vorige pagina

€1756,-

per persoon vanaf

Tour: Grand Tour Myanmar

(T-MM-1804)

17-daagse privé rondreis (excl. vlucht)

Leuke pluspunten om te weten

 • Koloniaal Yangon en zonsondergang bij Shwedagon Pagode
 • Verblijf op betoverend Inle Lake
 • Oude hoofdstad Mingun
 • Stenen woud van pagodes bij Kakku
 • Engels vakantieoord Pyin Oo Lwin
 • Prachtige treinrit door de natuuur
 • Trekking naar bergdorpen nabij Hsipaw
 • Tempelvlakte van Bagan
 • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Deze individuele rondreis brengt u door een groot deel van Myanmar. U maakt op kennis met dit land van de gouden pagodas, niet alleen door de enorme diversiteit aan tempels, maar ook door een kijkje in het rijke verleden te nemen, door de prachtige natuur te reizen en door kennis te maken met de vele Birmese volken en hun beroemde vriendelijkheid.

Bij het schilderachtige Inle Lake bezoekt u het nog onbekende Kakku, waar duizenden pagodes als het ware een bos van steen vormen. Aan het meer kunt u genieten van de rust en stilte van de omgeving en het immense uitzicht.

Uw rondreis door Myanmar start en eindigt in de voormalige hoofdstad Yangon, een vriendelijke stad langs de rivier. U kunt er door de groene parken wandelen, in het levendige Chinatown valt er van alles te zien en de zonsondergang bij de beroemde gouden Shwedagon Pagode mee maken.

Bij Mandalay bezoekt u de voormalige koninklijke hoofdstad Mingun en reist u door de bergen richting het voormalige Engelse vakantieoord Pyin Oo Lwin, waar u per paardenkoets op verkenning gaat.

Dan is het tijd om de uitgestrekte bergen van Myanmar te ontdekken. Per bijzondere treinrit reist u dwars door prachtige uitgestrekte gebieden met natuur naar Hsipaw, dat in een vallei ligt en omringd wordt door bergdorpjes van de Shan en Kachin. Hier gaat u een trekking en maakt u kennis met de kleurrijke bevolking.

Via Mandalay gaat de rondreis verder naar Monywa, een niet veelbezochte plaats, waar u de Poe Win grotten bezichtigt. In meer dan 900 grotten vindt u de prachtigste en rijkelijk gedecoreeerde wandschilderingen en beelden.

Daarna reist u verder en gaat vanaf Pakkoku per boot naar Bagan, waar de toppen van duizenden tempels, van groot tot klein, boven de horizon uitsteken. U kunt er heerlijk fietsen en op ontdekking gaan langs de vele stoepa’s en paleizen. Tijdens zonsop- of ondergang kunt u pas echt goed de bijzondere schoonheid van deze magische plaats zien.
Visser op Inle Lake in Myanmar
Mingun Pahtodawgyi
Wat kunt u verwachten?- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned auto/minibus
- Persoonlijk karakter
- Deskundige en Engelssprekende gidsen op alle genoemde locaties
- Verblijf in toeristen- tot middenklasse hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Verlengen met een strandverblijf in Myanmar of Thailand mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel