Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Myanmar > De natuur van het inle lake > Dag tot dag
Vorige pagina

€228,-

per persoon vanaf

Tour: De Natuur van het Inle Lake

(T-MM-0814)

3-daagse privé tour

Dag 1: Aankomst Inle Lake
Vanaf de luchthaven Heho is het ca. 3 uur rijden naar het Inle Lake waar u vandaag naar toe gaat. U gaat per longtailboot het meer verkennen (zorg voor zonnebrand en/of hoofddeksel!). Ga eens lekker onderuit zitten om van de prachtige natuur en het verkoelende briesje te genieten!

Onderweg ziet u hoe de Inthar bevolking hun bijzondere beenroei-methode toepast terwijl ze vissen. Ook vaart u tussen de drijvende plantages door en ziet hoe ingenieus deze zijn aangelegd. Mocht het vandaag marktdag zijn, dan bezoekt u de kleurrijke regionale markt

In de Phaungdawoo Pagode ziet u 5 kleine vergulde boeddha's, waarna u naar het Ngaphechaung klooster gaat. Dit klooster werd ca. anderhalve eeuw geleden gebouwd op palen in het meer en is vooral bekend vanwege de monniken die katten trainen om te springen.

Aan het eind van de middag komt u aan in uw accommodatie op palen in het meer en kunt u op uw veranda uitrusten en genieten van de zonsondergang over het meer.

Dag 2: Inle Lake
Vandaag is een vrije dag. Optioneel kunt u vandaag het zuidelijke gedeelte van het meer gaan verkennen. Via kronkelende zijriviertjes en beekjes vaart u naar Indein, een klein dorpje bekend om de mooie ruïnes van tempels uit de 16e eeuw. De vredige omgeving en de rust die bij de ruïnes heerst, geeft u een idee hoe het er hier eeuwen geleden moet hebben uitgezien.

’s Middags keert u terug naar uw accommodatie.

Dag 3: Vertrek Inle Lake
U bent vrij tot het tijd is om naar de luchthaven van Heho te vertrekken. Uw transfer brengt u naar de luchthaven, waar deze tour eindigt.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel