Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€228,-

per persoon vanaf

Tour: De Natuur van het Inle Lake

(T-MM-0814)

3-daagse privé tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Schilderachtige natuur van het Inle Lake
  • Beenroeiers en drijvende plantages
  • Verblijf in accommodatie op palen in het meer
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Gelegen middenin de Shan heuvels, is het mystieke Inle Lake het thuis van de inheemse Inthar bevolking, die beroemd zijn vanwege hun eigenaardige manier van roeien, namelijk met 1 been.
Tijdens deze individuele tour gaat u het schilderachtige Inle Lake per longtailboot verkennen en verblijft u in een accommodatie op palen in het meer.

Ga eens lekker onderuit zitten om van de prachtige natuur en het verkoelende briesje te genieten! Onderweg ziet u hoe de Inthar bevolking hun bijzondere beenroei-methode toepast terwijl ze vissen. Behalve het vissen, is ook landbouw een belangrijke bron van inkomsten. Op de drijvende plantages op het meer worden o.a. tomaten, bonen en kool verbouwd en door de ingenieuze manier is het gehele jaar mogelijk om deze gewassen te verbouwen.

In de omringende bergen rond het Inle Lake leven diverse bergstammen, waaronder de Palaung, Pa O en Shan bevolking. De beste plaats om de vele kleurrijke bergvolkeren bij elkaar te zien is een bezoek aan de markt. Mocht het marktdag zijn, dan gaat u hier zeker even langs.

Uw longtailboot vaart u rond langs de Phaungdawoo Pagode waar u 5 kleine vergulde boeddha’s bekijkt. Ook een bezoek aan het Ngaphechaung klooster zal niet ontbreken. Dit klooster werd ca. anderhalve eeuw geleden gebouwd op palen in het meer en is vooral bekend vanwege de monniken die katten trainen om te springen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel