Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Myanmar

Bouwstenen Myanmar


333travel heeft in Myanmar een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Myanmar, met de bouwstenen van 333travel is alles mogelijk.

Medewerker"Het is magisch om tussen alle eeuwenoude tempels te fietsen in Bagan en de lokale kinderen verstoppertje te zien spelen tussen de stoepa’s. Mijn tip: ga de zonsopgang bekijken bij de U-bein bridge waar net alle monniken de brug oversteken en de vissers al in het water staan."

Hilke Wieringa, uw persoonlijke Myanmar specialist.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Kenmerken

(22 bouwstenen gevonden)
Inle Lake
Inle Lake

Dagexcursie

Tijdens deze excursie gaat u het schilderachtige Inle Lake per longtailboot verkennen. Ga eens lekker onderuit zitten om van de prachtige natuur en het verkoelende briesje te genieten! Vanaf € 44 p.p.
De Natuur van het Inle Lake
De Natuur van het Inle Lake

3-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour gaat u het schilderachtige Inle Lake per longtailboot verkennen en verblijft u in een accommodatie op palen in het meer. Vanaf € 266 p.p.
Balloonvaart over het Inle Lake
Balloonvaart over het Inle Lake

Halve dagexcursie

Wellicht de meest indrukwekkende en adembenemende manier is om het Inle Lake te bekijken tijdens een ballonvaart. Vanuit de lucht, kijkt u als een vogel uit over de bergachtige omgeving en kunt u pas echt... Vanaf € 304 p.p.
Trekking in Kalaw (hele dag)
Trekking in Kalaw (hele dag)

Dagexcursie

Tijdens deze dagexcursie zult u samen met uw gids de natuur in trekken en de Palaung bergstam in hun eigen omgeving gaan bezoeken. U zult het indrukwekkende landschap en de gastvrijheid van haar vriendelijke... Vanaf € 19 p.p.
Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar 3ster sterren
Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar

4-daagse privé tour

Absoluut één van de mooiste stranden van Myanmar vindt u bij het plaatsje Ngwe Saung. Gelegen in de vruchtbare Irrawaddy delta biedt het een prachtig groen achterland waar bijvoorbeeld een groot deel van... Vanaf € 439 p.p.
Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar 3ster sterren
Ngwe Saung - Het vergeten strand van Myanmar

4-daagse tour vanuit Yangon

Reis per lokale bus naar absoluut één van de mooiste stranden van Myanmar, namelijk het strand van Ngwe Saung. Gelegen in de vruchtbare Irrawaddy delta biedt het een prachtig groen achterland waar... Vanaf € 324 p.p.
Kloosters, bergen en trekking
Kloosters, bergen en trekking

2-daagse privé tour

Ga mee op een avontuurlijke trekking in de bergen van de Shan staat en leer de verschillende bergvolken kennen, ver weg van invloeden van het moderne leven. Onderweg zult u versteld staan van de prachtige... Vanaf € 57 p.p.
Tempels en tatoeages van Mrauk U
Tempels en tatoeages van Mrauk U

4-daagse privé tour

Een van de minst toeristische plaatsen in Myanmar is de oude koninklijke hoofdstad van de Rakhine staat, Mrauk U. Gelegen in het westelijk deel van Myanmar, vlakbij de Baai van Bengalen is dit plaatsje een... Vanaf € 676 p.p.
Mount Popa
Mount Popa

Halve dagexcursie

Halve dagexcursie naar de heilige berg van Myanmar, Mount Popa. Deze bijzondere berg is eigenlijk een uitgedoofde vulkaan en steekt bijna als uit het niets 1518 m omhoog. De Birmezen geloven dat de nats... Vanaf € 49 p.p.
Fietsen in Bagan
Fietsen in Bagan

Halve dagexcursie

De perfecte manier om de tempels van Bagan te gaan verkennen is op de fiets. U kunt er heerlijk op eigen tempo rondtoeren en op ontdekking gaan langs de vele stoepa's en paleizen. Vanaf € 26 p.p.
Ballonvaart over Bagan
Ballonvaart over Bagan

Halve dagexcursie

Wellicht de meest indrukwekkende en adembenemende manier om Bagan te bekijken is vanuit de lucht. Vanuit de lucht, kijkt u als een vogel uit over de vlakte en kunt u pas echt goed de uitgestrektheid en vele... Vanaf € 313 p.p.
De tempels van Bagan
De tempels van Bagan

4-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour gaat u de tempelvlakte van Bagan bekijken. Het vroegere Pagan, tegenwoordig Bagan hernoemd, is waarschijnlijk de grootste attractie van heel Myanmar en u vindt er duizenden... Vanaf € 232 p.p.
Amarapura en Inwa
Amarapura en Inwa

Dagexcursie

Vandaag bezoekt u de steden Amarapura en Inwa, die vlakbij Mandalay liggen. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van hoofdstad, waardoor u in deze omgeving verschillende... Vanaf € 57 p.p.
Spiritueel heden en verleden van Mandalay
Spiritueel heden en verleden van Mandalay

3-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour leert u meer over de religieuze kant van Mandalay en de diepgewortelde invloed die het boeddhisme op het dagelijks leven van de bevolking van Myanmar heeft. Tegelijkertijd neemt... Vanaf € 285 p.p.
Mingun en Sagaing
Mingun en Sagaing

Dagexcursie

Tijdens deze dagexcursie bezoekt u Mingun en Sagaing, oude koningssteden van het Birmese rijk, gelegen in de omgeving van Mandalay. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van... Vanaf € 102 p.p.
Ontdek Myanmar local style
Ontdek Myanmar local style

9-daagse privé-rondreis Myanmar (excl. vlucht)

Houdt u van reizen zoals de locals dat doen? Het echt leven meemaken, meer in contact komen met het land, de bevolking en haar gewoonten? Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dit ervaren. Vanaf € 322 p.p.
Land van gouden pagodes
Land van gouden pagodes

16-daagse privé rondreis Myanmar

Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een enorme... Vanaf € 1531 p.p.
Highlights Myanmar
Highlights Myanmar

13-daagse privé rondreis Myanmar (excl. vlucht)

Het nog onbekende Myanmar zal u een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een kijkje in het koloniale verleden en maak kennis met de oprechte vriendelijkheid van de Birmezen. Ervaar zelf hoe het boeddhisme... Vanaf € 1390 p.p.
Yangon city tour (hele dag)
Yangon city tour (hele dag)

Dagexcursie

Deze dagexcursie biedt u een kennismaking met Yangon, de voormalige hoofdstad van Myanmar. U bezoekt het koloniale centrum, de Sule Pagode en Bogyoke markt. Dan rijdt u naar het Khandawgi meer en de gouden... Vanaf € 44 p.p.
Grand Tour Myanmar
Grand Tour Myanmar

17-daagse privé rondreis (excl. vlucht)

Deze individuele rondreis brengt u door een groot deel van Myanmar. U maakt op kennis met dit land van de gouden pagodas, niet alleen door de enorme diversiteit aan tempels, maar ook door een kijkje in het... Vanaf € 2006 p.p.
Bago en Mount Kyaikthiyo
Bago en Mount Kyaikthiyo

2-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour gaat u een stukje van de Mon staat bekijken. Uw bestemming is één van de belangrijkste Mon tempels, gelegen op de top van Mount Kyaikthiyo. Hier vindt u de enorme rots bekleed... Vanaf € 270 p.p.
Best Deal Myanmar
Best Deal Myanmar

10-daagse privé-rondreis Myanmar (excl. vlucht)

Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Myanmar voor een zeer scherpe prijs! U verblijft in het koloniale Yangon, op de tempelvlakte van Bagan, bij het schilderachtige Inle Lake en in... Vanaf € 533 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel