Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€2440,-

per persoon vanaf

Tour: Verborgen plekjes van Maleisië (incl. strand op Redang)

(T-MY-1423)

17-daagse rondreis Maleisië

Leuke pluspunten om te weten

  • Koken in koloniaal Malacca
  • Homestay: het lokale leven op het Maleise platteland
  • Mooie stranden langs de oostkust en op tropisch Redang Island
  • Jungle van het Belum Rainforest
  • Boutique verblijf in historisch Georgetown
  • Theeplantages en mossy forest in de Cameron Highlands
  • Sluit af in bruisend Kuala Lumpur

Privé-rondreis West-Maleisië


Ontdek het Maleisisch schiereiland zoals je het nog niet eerder gezien hebt. Deze rondreis door West-Maleisië neemt je mee naar de onbekende oostkust van het schiereiland, waar het leven nog traditioneel en eenvoudig is, de natuur ongeschonden en de eilandjes paradijselijk.

De rondreis start in het koloniale Malacca waar je niet alleen kennis maakt met een deel van de Nederlands-koloniale geschiedenis, maar ook met de bijzonder uitgebreide Nyonya keuken en haar gerechten.

Onbekende oostkust en paradijselijk Redang


Vervolgens steek je over naar de oostkust, waar je langs prachtige stranden en slaperige dorpjes rijdt en een waterval in de jungle bezoekt. Tijdens een homestay op de Maleise kampung maak je kennis met de lokale bevolking die je warm en gastvrij zullen verwelkomen, waarna je naar het tropische Redang Island gaat voor een heerlijk strandverblijf.

Via het Belum Rainforest, thuis van de Rafflesia bloem en van de laatste wilde olifanten van Maleisië, reis je naar het eiland Penang, waar je in een bijzondere accommodatie middenin het historische Georgetown verblijft.

Cameron Highlands en Kuala Lumpur


Je reist verder naar de hooggelegen Cameron Highlands, waar het landschap een wonderlijke aaneenschakeling van eindeloze theevelden en oude vervlogen tijden is. Je rondreis eindigt in de bruisende hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur. Hier kun je nog even nagenieten van een prachtige reis, de stad verkennen en de laatste inkopen doen, voordat je weer huiswaarts gaat.


The Twin Towers in Kuala Lumpur
Het Khoo Kongsi clanhuis in Penang, Maleisië


Belangrijke informatie
Deze rondreis wordt alleen in onze zomer uitgevoerd. Van november t/m februari is het regenseizoen aan de oostkust en wordt deze reis niet aangeboden.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel