Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Taman Negara Tour (T550)

3-daagse tour


Dag 1: Kuala Lumpur - Taman Negara
's Ochtends om 07.30 uur wordt u opgehaald bij het centrale opstappunt in Kuala Lumpur (bij het Istana Hotel) voor uw reis naar het Taman Negara National Park. Dit nationale park is één van de oudste regenwouden ter wereld, zo'n 130 miljoen jaar oud. De bus brengt u naar Kuala Tembeling, de opstapplaats voor de traditionele longtail boot die u naar één van de oudste regenwouden ter wereld zal brengen: het Taman Negara National Park. U laat hier de bewoonde wereld steeds verder achter u en vaart zo dieper en dieper de jungle in. Laat u overweldigen door de unieke flora en fauna die dit gebied te bieden heeft!

Bij aankomst in het Mutiara Taman Negara checkt u in en kunt u even bijkomen van uw trip.

Na het diner gaat u onder begeleiding van een natuurgids een korte wandeling maken door de jungle. 's Avonds hoort u overal geluiden van vogels en wilde dieren in de jungle en ziet u de vuurvliegjes door de bomen glinsteren. Een fantastische beleving.

Dag 2: Taman Negara
Vanochtend gaan we na het ontbijt op pad voor weer een onvergetelijke dag. Eerst maakt u een korte trek heuvelopwaarts naar de 'Canopy Walkway'. De 'Canopy Walkway' is een 40 meter hoge touwbrug waarmee u door de prachtige flora en fauna kunt lopen. Het is een zeer bijzondere ervaring om tussen de boomtoppen te lopen en oog in oog te staan met apen, eekhoorns en vogels. U heeft hier een prachtig uitzicht over de jungle, neem zeker uw camera mee!

In de middag gaat u een ontspannen boottochtje maken naar de waterval Lata Berkoh. Hier kunt u heerlijk zwemmen in het meertje en zijn kleine stroomversnellingen. Hierna keert u terug naar het resort om te genieten van uw diner.

Dag 3: Taman Negara - Kuala Lumpur
De ochtend bent u vrij en kunt u op eigen gelegenheid nog een mooie wandeling gaan maken of bij uw hotel ontspannen.

Na een vroege lunch moet u helaas deze schitterende wereld achter u gaan laten. U steekt de rivier over naar Kuala Tahan, waar de bus zal klaarstaan om u terug naar het centrale punt in Kuala Lumpur te brengen. U zult hier rond 17.30 uur aankomen, waarna u kunt terugkijken op een ervaring die u uw leven lang zult herinneren.


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel