Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Taman negara tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€295,-

per persoon vanaf

Tour: Taman Negara Tour

(T-MY-0550)

3-daagse tour

Dag 1: Kuala Lumpur - Taman Negara
's Ochtends vroeg vertrek vanaf het centrale opstappunt in Kuala Lumpur (bij het Istana Hotel) voor de reis naar het Taman Negara National Park. Dit nationale park is één van de oudste regenwouden ter wereld, zo'n 130 miljoen jaar oud. De bus zal je naar Kuala Tahan brengen, vanwaar je per boot de rivier oversteekt naar het Mutiara Taman Negara. Hier kun je inchecken en even bijkomen van de reis.

Na het diner ga je onder begeleiding van een natuurgids een korte wandeling maken door de jungle. 's Avonds hoor je overal geluiden van vogels en wilde dieren in de jungle en zie je soms de vuurvliegjes door de bomen glinsteren. Een fantastische beleving.

Dag 2: Taman Negara
Vanochtend ga je na het ontbijt op pad voor weer een onvergetelijke dag. Eerst maak je een korte trekking heuvelopwaarts naar de 'canopy walkway'. Dit is een 40 meter hoge touwbrug waarmee je door de prachtige flora en fauna kunt lopen. Het is een zeer bijzondere ervaring om tussen de boomtoppen te lopen en oog in oog te staan met apen, eekhoorns en vogels. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de jungle, neem zeker je camera mee!

’s Middags ga je een ontspannen boottochtje maken naar de waterval Lata Berkoh. Hier kun je heerlijk zwemmen in het meertje en er zijn kleine stroomversnellingen. Hierna keer je terug naar het resort om te genieten van het diner.

Belangrijk!
Momenteel is de canopy walk gesloten wegens noodzakelijk onderhoud. Er is niet bekend wanneer deze weer opengaat. Mocht blijken dat hij tijdens je bezoek dicht is, dan kun je als alternatief een uitgebreidere trekking doen door de jungle. Hiervoor moet je wel een redelijke conditie hebben.

Dag 3: Taman Negara - Kuala Lumpur
Na een vroeg ontbijt moet je helaas deze schitterende wereld achter je laten. De boot brengt je terug naar Kuala Tahan, waar de bus zal klaarstaan om je weer naar het centrale punt in Kuala Lumpur te brengen.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel