Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Taman negara tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€273,-

per persoon vanaf

Tour: Taman Negara Tour

(T-MY-0550)

3-daagse tour

Dag 1: Kuala Lumpur - Taman Negara
's Ochtends vroeg vertrek vanaf het centrale opstappunt in Kuala Lumpur (bij het Istana Hotel) voor uw reis naar het Taman Negara National Park. Dit nationale park is één van de oudste regenwouden ter wereld, zo'n 130 miljoen jaar oud. De bus zal u brengen naar Kuala Tahan vanwaar u per boot de rivier oversteekt naar het Mutiara Taman Negara, waar u na het inchecken even bij kunt komen van uw trip.

Na het diner gaat u onder begeleiding van een natuurgids een korte wandeling maken door de jungle. 's Avonds hoort u overal geluiden van vogels en wilde dieren in de jungle en ziet u de vuurvliegjes door de bomen glinsteren. Een fantastische beleving.

Dag 2: Taman Negara
Vanochtend gaan we na het ontbijt op pad voor weer een onvergetelijke dag. Eerst maakt u een korte trek heuvelopwaarts naar de 'Canopy Walkway'. De 'Canopy Walkway' is een 40 meter hoge touwbrug waarmee u door de prachtige flora en fauna kunt lopen. Het is een zeer bijzondere ervaring om tussen de boomtoppen te lopen en oog in oog te staan met apen, eekhoorns en vogels. U heeft hier een prachtig uitzicht over de jungle, neem zeker uw camera mee!

In de middag gaat u een ontspannen boottochtje maken naar de waterval Lata Berkoh. Hier kunt u heerlijk zwemmen in het meertje en zijn kleine stroomversnellingen. Hierna keert u terug naar het resort om te genieten van uw diner.

Dag 3: Taman Negara - Kuala Lumpur
Na een vroeg ontbijt moet u helaas deze schitterende wereld achter u gaan laten. De boot wacht op u om u terug te brengen naar Kuala Tahan, waar de bus zal klaarstaan om u terug naar het centrale punt in Kuala Lumpur te brengen. Daar aangekomen kunt u terugkijken op een ervaring die u uw leven lang zult herinneren


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel