Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Selingan turtle island > Dag tot dag
Vorige pagina

€299,-

per persoon vanaf

Tour: Selingan Turtle Island

(T-MY-4401)

2-daagse tour

Dag 1: Sandakan - Selingan Turtle Island
Sandakan gelegen in de deelstaat Sabah op Borneo en is de toegangspoort tot het beroemde Sepilok orang-oetan Sanctuary en het unieke Selingan Turtle Island.

Vanaf de luchthaven krijgt u een transfer naar de haven voor uw boottocht naar het eiland, wat ca. een uur in beslag neemt. Op het Selingan Turtle Island aangekomen kunt u eerst ontspannen in uw resort en gaan duiken of snorkelen in de kraakheldere oceaan.

Na het diner begint de bijzondere belevenis hoe zeeschildpadden het strand op komen om hun eieren te leggen op het strand en kunt u zelfs helpen om de eieren veilig naar de broedplaats te brengen. Het is prachtig om te zien hoe de enorme schildpadden hun weg terug nemen naar zee. (Het blijft puur natuur en de kans dat u de schildpadden ziet is erg groot, maar geen garantie).

Dag 2: Selingan Turtle Island - Sandakan
Na het ontbijt vertrekt u naar het Sepilok orang-oetan Sanctuary. De orang-oetan is een van de meest bedreigde diersoorten van de Maleisië en komt in het wild alleen nog voor op Borneo en Sumatra.

Orang-oetans zijn verbazingwekkend zachtaardig en zeer intelligent. Bij Sepilok krijgt u de kans om vertederd te raken door deze dieren in hun natuurlijke omgeving. U maakt een mooie wandeling door het tropische woud. Interactie met deze opmerkelijke schepselen is een onvergetelijke ervaring! Begin van de middag bent u terug in Sandakan, waar u vanaf de Chinees
-boeddhistische Puh Joh Syh tempel een schitterend uitzicht heeft op de baai van Sandakan. Na de lunch transfer naar de luchthaven en einde van de tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel