Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1049,-

per persoon vanaf

Tour: Sabah: Highlights & jungle van Borneo

(T-MY-1419)

9-daagse rondreis Maleisië

Leuke pluspunten om te weten

  • Levendige stad Kota Kinabalu
  • Avontuurlijke fietstocht
  • Orang-oetan centrum Sepilok
  • Boottochten over de Kinabatangan rivier
  • Grote kans om wildlife te spotten
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Privé-rondreis Borneo


Maak een heerlijke individuele rondreis langs de highlights van Sabah, Borneo’s meest bekende deelstaat. Je vindt er o.a. de levendige stad Kota Kinabalu, de op één na hoogste berg van Zuidoost-Azië, prachtige stranden en onderwaterwereld en natuurlijk de ongerepte natuur van Borneo met een overvloed aan zeldzame en bijzondere dieren.

Je start de reis in Kota Kinabalu, een levendige stad aan zee en de hoofdstad van Sabah. Hier ga je een interessante stadstour maken en van het prachtige uitzicht genieten over de Zuid-Chinese Zee en het Tunku Abdul Rahman Marine Park. Ook maak je een avontuurlijke fietstocht door de prachtige omgeving van Kota Kinabalu.

Vanuit Kota Kinabalu maak je een uitstapje naar een waar paradijs. Pulau Tiga, bekend van de Engelse versie van de tv-serie Expeditie Robinson, is een onbewoond eiland in het zuiden van Sabah en wordt overwoekerd door een weelderige vegetatie. Je kunt er prachtige wandelingen maken over één van de vele natuurlijke wandelpaden of gewoon genieten aan het prachtige strand. Ook bezoek je het bijzondere Snake Island, waar diverse soorten zeeslangen leven.

Jungle van Sabah


Daarna vlieg je naar dé plaats voor natuurliefhebbers; Sandakan. Van hier ga je Sepilok bezoeken, het bekendste orang-oetan rehabilitatiecentrum ter wereld. Sandakan is tevens de toegangspoort tot de jungle langs de Kinabatangan rivier. Je gaat dit gebied per boot verkennen in de hoop onderweg o.a. zeldzame neusapen, olifanten en neushoornvogels te zien.


groep neusapen op een boomstam
Neushoornvogel met gespreide vleugels


Wat kun je verwachten?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Excursieprogramma naar Pulau Tiga en vanaf Sandakan naar het Kinabatangan gebied met kleine internationale groepjes (Seat in Coach)
- Vervoer per auto of minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren Engelssprekende chauffeur
- Verblijf in middenklasse hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel