Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1049,-

per persoon vanaf

Tour: Sabah: Highlights & jungle van Borneo

(T-MY-1419)

9-daagse rondreis Maleisië

Eiland in Tunku Abdul Rahman National Park

Leuke pluspunten om te weten

  • Levendige stad Kota Kinabalu
  • Avontuurlijk fietstocht
  • Orang-oetan centrum Sepilok
  • Boottochten over de Kinabatangan rivier
  • Grote kans om wildlife te spotten
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Maak een heerlijke individuele rondreis langs de highlights van Sabah, Borneo’s meest bekende deelstaat. U vindt er o.a. de levendige stad Kota Kinabalu, de op één na hoogste berg van Zuidoost-Azië, prachtige stranden en onderwaterwereld en natuurlijk de ongerepte natuur van Borneo met een overvloed aan zeldzame en bijzondere dieren.

U start in Kota Kinabalu, een levendige stad aan zee en de hoofdstad van Sabah, waar u een interessante stadstour maakt en van het prachtige uitzicht geniet over de Zuid-Chinese Zee met het Tunku Abdul Rahman Park. Ook gaat u avontuurlijke fietstocht door de prachtige omgeving van Kota Kinabalu maken.

Vanuit Kota Kinabalu maakt u een uitstapje naar een waar paradijs. Pulau Tiga, bekend van de Engelse versie van de tv-serie Expeditie Robinson, is een onbewoond eiland in het zuiden van Sabah en wordt overwoekerd door een weelderige vegetatie. U kunt er prachtige wandelingen maken over één van de vele natuurlijke wandelpaden of gewoon genieten aan het prachtige strand. Ook bezoekt u het bijzondere Snake Island, waar diverse soorten zeeslangen leven.

Daarna vliegt u naar dé plaats voor natuurliefhebbers; Sandakan. Vanuit hier zult u Sepilok bezoeken, het bekendste orang-oetan rehabilitatiecentrum ter wereld. Sandakan is tevens de toegangspoort tot het jungleachtige gebied langs de Kinabatangan rivier. U gaat dit gebied per boot verkennen in de hoop onderweg o.a. zeldzame neusapen, olifanten en neushoornvogels te zien.
groep neusapen op een boomstam
Neushoornvogel met gespreide vleugels
Wat kunt u verwachten?- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Excursieprogramma naar Pulau Tiga en vanaf Sandakan naar het Kinabatangan gebied met kleine internationale groepjes (Seat in Coach)
- Vervoer per auto of minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren Engelssprekende chauffeur
- Verblijf in middenklasse hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel