Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Lankayan de hemel onderwater > Dag tot dag
Vorige pagina

€586,-

per persoon vanaf

Tour: Lankayan, de hemel onderwater

(T-MY-4411)

3-daagse tour Maleisie

Dag 1: Sandakan - Lankayan
Je wordt vanaf de luchthaven of je hotel in Sandakan opgehaald voor de transfer naar de Sandakan Yacht Club Jetty. Van hier vaar je in slechts 2 uur naar Lankayan Island, een duikersparadijsje in de Sulu Zee. Je komt rond het middaguur aan op het eiland, waar je voor 2 nachten incheckt in een knus huisje in het 3* Lankayan Island Resort.

Duikers kunnen vandaag vanaf het strand of duikcentrum hun duiken maken. Deze worden niet begeleid door een dive master en het is dan ook verplicht om met een buddy te gaan.

Dag 2: Strand/duiken op Lankayan
Heb je het duikerspakket geboekt, dan kun je vandaag mee op 3 begeleide bootduiken. Heb je het niet-duikerspakket geboekt, dan kun je lekker luieren op het strand. Ga zeker ook snorkelen om de prachtige onderwaterwereld te verkennen.

Dag 3: Lankayan – Sandakan
Het verblijf op Lankayan zit er al weer op. ’s Ochtends vroeg keer je alweer terug naar Sandakan. De transfer wacht op je en zal je naar een hotel van je keuze in de stad Sandakan of naar de luchthaven brengen. Optioneel is het nog mogelijk om een bezoek aan het orang-oetan rehabilitatiecentrum Sepilok in te plannen.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel