Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Lankayan de hemel onderwater > Dag tot dag
Vorige pagina

€543,-

per persoon vanaf

Tour: Lankayan, de hemel onderwater

(T-MY-4411)

3-daagse tour Maleisie

Dag 1: Sandakan - Lankayan
U wordt vanaf de luchthaven of uw hotel in Sandakan opgehaald voor de transfer naar de Sandakan Yacht Club jetty. Vanaf hier vaart u in slechts 2 uur naar Lankayan Island, een duikersparadijsje in de Sulu Zee. U komt rond het middaguur aan op het eiland, waar u voor 2 nachten incheckt in een knus huisje in het 3* Lankayan Island Resort.

Duikers kunnen vandaag vanaf het strand of duikcentrum hun duiken maken. Deze worden niet begeleid door een dive master en het is dan ook verplicht om met een buddy te gaan.

Dag 2: Strand/duiken op Lankayan
Heeft u het duikerspakket geboekt, dan kunt u vandaag mee op 3 begeleide bootduiken. Heeft u het niet-duikerspakket geboekt, dan kunt u lekker luieren op het strand. Ga zeker ook snorkelen om de prachtige onderwaterwereld te verkennen.

Dag 3: Lankayan – Sandakan
Uw verblijf op Lankayan zit er al weer op. ’s Ochtends vroeg keert u alweer terug naar Sandakan. Uw transfer wacht op u en zal u naar een hotel van uw keuze in de stad Sandakan of naar de luchthaven brengen. Optioneel is het nog mogelijk om een bezoek aan het orang-oetan rehabilitatiecentrum Sepilok in te plannen.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel