Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€578,-

per persoon vanaf

Tour: Lankayan, de hemel onderwater

(T-MY-4411)

3-daagse tour Maleisie

Leuke pluspunten om te weten

  • Onderwater paradijs voor de kust van Borneo
  • Behoort tot Maleisië’s mooiste duik- en snorkellocaties
  • Speciale duikers- en niet duikerspakketten

Ben je een fanatiek duiker, dan zul je je op het idyllische Lankayan in de hemel wanen. Dit eiland voor de kust van Sabah is namelijk een waar juweeltje. Onbewoond en overgroeid met dikke tropische vegetatie voldoet het aan het ideaalbeeld van een “Robinson-waardige” bestemming. Lankayan wordt omringd door eindeloze witte stranden, is één van de beste duik- en snorkellocaties van Maleisië én is gemakkelijk te bereiken vanuit Sandakan.

De onderwaterwereld rondom het eiland ligt in de zogenaamde Turtle Corridor, dat het spotten van diverse zeeschildpadden vrijwel garandeert. De duiksites liggen allemaal op minuten varen afstand, wat het een ideale locatie maakt voor stellen waarvan één partner geen fanatiek duiker is. Ook bovenwater is het eiland een waar paradijsje waar je lekker kunt luieren aan het strand.

Tijdens deze tour verblijf je 2 nachten in het 3* Lankayan Island Resort. Je kunt kiezen tussen een duikers- of niet duikerspakket. Geniet van het eiland, kom even helemaal tot rust en vergeet vooral niet de adembenemende onderwaterwereld te verkennen!
Extra informatie
Er zijn ook pakketten voor langer verblijf beschikbaar, bijvoorbeeld voor 4,5 of 6 dagen. Informeer bij één van onze Maleisië specialisten voor de mogelijkheden.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel