Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Cameron highlands > Dag tot dag
Vorige pagina

€327,-

per persoon vanaf

Tour: Cameron Highlands

(T-MY-0558)

3-daagse privé tour

Dag 1: Kuala Lumpur - Cameron Highlands
's Ochtends vroeg word je opgehaald bij je hotel in Kuala Lumpur voor de reis naar de Cameron Highlands. De Cameron Highlands zijn grotendeels begroeid met theeplantages. Toch is thee niet het enige landbouwproduct van het gebied. Op de vruchtbare grond worden ook groenten zoals bloemkool en andere koolsoorten verbouwd. Ook worden er veel aardbeien gekweekt, zie je er rozentuinen en veel tomaten. Door sommigen wordt dit gebied dan ook "Malaysia's Green Bowl" genoemd.

Op deze eerste dag breng je onderweg naar je bestemming een bezoek aan een bamboeweefcentrum en stop je bij de prachtige Lata Iskander waterval. Aan het eind van de middag aankomst in Cameron Highlands.

Dag 2: Cameron Highlands
Na een ontbijt in het hotel staat een dagtour in de Cameron Highlands op het programma.

De dag start op de Gunung Brinchang met zijn 2032 m, de hoogste berg in de omgeving. Hiervandaan heb je bij helder weer een schitterend uitzicht op de omgeving. Vervolgens kun je een wandeling maken door het ‘Mossy Forest’, een subtropisch regenwoud. Terwijl je rondloopt geeft de gids uitleg over de unieke plantsoorten die hier te vinden zijn. Daarna ga je uiteraard ook een kopje van de beroemde thee proeven in een van de meest toonaangevende theeplantages ter wereld, de Boh Tea Estate (maandag gesloten).

’s Middags kun je een optionele excursie maken. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie vlindertuin bezoeken, waar honderden kleurige vlinders te bewonderen zijn. Of ga voor een high tea, geheel in Engelse stijl met o.a. scones met huisgemaakte aardbeienjam.

Dag 3: Cameron Highlands - Kuala Lumpur
Na het ontbijt is het tijd om terug te keren naar Kuala Lumpur, waar deze tour eindigt.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel