Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Cameron highlands > Dag tot dag
Vorige pagina

€303,-

per persoon vanaf

Tour: Cameron Highlands

(T-MY-0558)

3-daagse privé tour

Dag 1: Kuala Lumpur - Cameron Highlands
's Ochtends vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel in Kuala Lumpur voor uw reis naar de Cameron Highlands. De Cameron Highlands zijn grotendeels begroeid met theeplantages. Toch is thee niet het enige landbouwproduct van de Cameron Highlands. Op de vruchtbare grond worden ook groenten zoals bloemkool en andere koolsoorten verbouwd. Ook worden er veel aardbeien gekweekt, ziet men er rozentuinen en veel tomaten. Door sommigen wordt dit gebied dan ook "Malaysia's Green Bowl" genoemd.

Op deze eerste dag zult u een bezoek brengen aan een bamboeweefcentrum. Daarnaast staat de prachtige Lata Iskander waterval op het programma.

Dag 2: Cameron Highlands
Na een ontbijt in het hotel staat een dagtour naar de Cameron Highlands op het programma. Vandaag rijdt u naar Gunung Brinchang met zijn 2032 m, de hoogste berg in de omgeving. Hiervandaan heeft u bij helder weer een schitterend uitzicht op de omgeving. Vervolgens gaat u een wandeling maken door het ‘Mossy Forest’, een subtropisch regenwoud. Terwijl u rondloopt geeft de gids uitleg over de unieke plantsoorten die hier te vinden zijn.Vervolgens gaat u uiteraard de beroemde thee proeven in een van de meest toonaangevende theeplantages ter wereld, de Boh Tea Estate (maandag gesloten).

In de middag kunt u een optionele excursie maken. U gaat dan de omgeving van de Cameron Highlands verder verkennen. Zo bezoekt u o.a. de mooie vlindertuin waar honderden kleurige vlinders te bewonderen zijn. Daarna rijdt u door de bijzondere cactusvallei en bezoekt u een lokale aardbeidenboerderij. Na deze prachtige rondrit eindigt u de middag met een high tea, geheel in Engelse stijl met o.a. scones met huisgemaakte aardbeienjam. Deze excursie kunt u bijboeken en kost ca. € 75 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Dag 3: Cameron Highlands - Kuala Lumpur
Na het ontbijt gaat u overland terug naar Kuala Lumpur, waar de tour eindigt.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel