Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Laos > Vlakte der kruiken > Dag tot dag
Vorige pagina

€442,-

per persoon vanaf

Tour: Vlakte der Kruiken

(T-LA-0114)

3-daagse tour

Dag 1: Luang Prabang - Phonsavan
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om te vertrekken naar Xieng Khouang, thuis van de wonderbaarlijke Vlakte der Kruiken. De tocht gaat door hoge bergen en een prachtig landschap. Onderweg is er tijd om te stoppen bij afgelegen dorpjes van bergstammen. U zult opmerken dat veel huisjes weefgetouw aan de onderkant hebben hangen waar kleding, tassen en accessoires van gemaakt worden. Laat in de middag komt u aan in Phonsavan, de hoofdstad van de provincie Xieng Khouang.

Dag 2: Phonsavan
Na uw ontbijt zult u de ochtend doorbrengen met het ontdekken van de Vlakte der Kruiken and de omliggende omgeving. Er wordt gedacht dat de kruiken 2000 jaar oud zijn, maar dit kan niet met zekerheid gezegd worden. Archeologen zijn nog steeds bezig met uitzoeken waar de kruiken voor dienden, als urn of om rijstwijn in te bewaren. U bezoekt ook Muang Khoun, de voormalige hoofdstad van deze provincie, waar enkele mooie ruïnes te bezichtigen zijn.

Dag 3: Vertrek Phonsavan
Na uw ontbijt is de ochtend ter vrije besteding. Vervolgens een transfer naar de luchthaven van Phonsavan voor de vlucht naar Vientiane of een andere bestemming (vluchtprijs niet inbegrepen).


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel