Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Laos > Over de mekong naar thailand > Dag tot dag
Vorige pagina

€665,-

per persoon vanaf

Tour: Over de Mekong naar Thailand

(T-LA-0118)

3-daagse tour

Dag 1: Vertrek Luang Prabang
In de ochtend stapt u vanaf de pier in Luang Prabang aan boord van de comfortabele Luang Say boot. Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van het prachtige mekong landschap. Na circa een uur varen arriveert u bij de Pak Ou grotten, 2 grotten die gevuld zijn met Boeddhabeelden die door de lokale bevolking en pelgrims zijn achtergelaten. Na dit bezoek vervolgt u uw cruise. De lunch wordt aan boord geserveerd in de vorm van een buffetlunch. In de middag bezoekt u een lokaal dorp, waar u kunt zien hoe traditionele rijstwijn gemaakt wordt. Voor zonsondergang arriveert u in het kleine plaatsje Pakbeng. Door zijn gunstige ligging aan de Mekong doet het plaatsje vooral dienst als lunch- en overnachtingsstop voor de reizigers en handelaars op de rivier.

Dag 2: Pakbeng-Houei Xay-Chiang Khong
Na een vroeg ontbijt gaat u weer aan boord van uw schip. Onderweg maakt u een stop om het lokale leven aan de rivier van dichtbij te zien. In Laos leven vele verschillende etnische stammen en tijdens deze stop bezoekt u een dorpje van de Khamu-stam. De lunch wordt aan boord geserveerd in de vorm van een buffetlunch. Het laatste gedeelte van uw cruise vandaag voert u door het grensgebied tussen Thailand en Laos. U ziet dan ook aan de rechterkant van de rivier Laos liggen en aan de linkerkant Thailand. Wanneer u arriveert in het plaatse Houei Xay komt er helaas alweer een einde aan uw tocht over de Mekong rivier. U steekt met een klein bootje de grens over naar Chiang Khong, dat in Thailand ligt. Hier zult u vanavond overnachten.

Dag 3: Chiang Khong-Chiang Rai
Een transfer brengt u vandaag van Chiang Khong naar de luchthaven van Chiang Rai voor uw vlucht naar een volgende bestemming.


Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel