Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€665,-

per persoon vanaf

Tour: Over de Mekong naar Thailand

(T-LA-0118)

3-daagse tour

Leuke pluspunten om te weten

  • De mooiste manier om van Laos naar Thailand te reizen
  • U vaart op de comfortabele Luang Say boot
  • Bezoek aan de Pak Ou grotten
  • Bezoek aan enkele lokale dorpjes onderweg
  • Overnachting in de pittoreske Luang Say Lodge
Indien u Laos en Thailand wilt combineren, zijn daar vele mogelijkheden voor. U kunt een binnenlandse vlucht nemen of overland reizen via de Vriendschapsbrug. De mooiste manier is echter om via de Mekong te reizen.

Vanaf de pier in Luang Prabang gaat u aan boord van de Luang Say boot voor een schitterende 2-daagse cruise. Tijdens deze 2 dagen aan boord van het schip zult u zich niet vervelen. Het landschap verandert voortdurend. U ziet prachtige bergen, groene vegetatie en regelmatig vaart u langs kleine, eenvoudige dorpjes van verschillende stammen. U zult de lokale bevolking af en toe op de oevers hun dagelijkse bezigheden zien uitvoeren en vissers in het water bezig zien. Bij 2 dorpjes zult u een stop maken om een beter beeld van het dagelijkse leven in deze regio te krijgen.

Maar ook de rivier laat steeds een ander gezicht zien. Afhankelijk van het seizoen is de rivier op het ene moment rustig en breed, dan weer smaller met zandbanken die boven het water uitsteken, dan weer vaart u tussen stroomversnellinkjes door. Vergeet uw camera niet bij de hand te houden voor de vele prachtige fotomomenten.

Bij aankomst in het grensplaatsje Houei Xay gaat u van boord. Met een klein bootje steekt u de grens over naar Chiang Khong in Thailand, vanwaar u per auto doorreist naar Chiang Rai.
BELANGRIJK
Deze tour vertrekt op vaste dagen van de week:
In de maanden november t/m april en oktober: op dinsdag, woensdag en zaterdag.
In de maanden mei t/m september: op woensdag en zaterdag.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel