Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Laos > Live like a local > Dag tot dag
Vorige pagina

€592,-

per persoon vanaf

Tour: Live Like A Local

(T-LA-4604)

4-daagse tour Laos

Dag 1: Luang Prabang-Nong Khiaw
U verlaat Luang Prabang en al snel rijdt u langs de Nam Ou rivier door een afwisselend, prachtig landschap steeds dieper de binnenlanden in. Nong Khiaw is uw overnachtingsplaats voor vanavond, een klein plaatsje aan de rivier en omgeven door een glooiend, weelderig begroeid landschap. Hier maakt u een eenvoudige fietstocht naar een nabijgelegen grot dat tijdens de Indochina oorlog als schuilplaats diende voor de lokale bevolking. De fietstocht voert u wederom door een fraaie omgeving.

Dag 2: Nong Khiaw-Ban Houaisene
In de ochtend vaart u per traditionele boot stroomopwaarts over de Ou rivier naar het beginpunt van uw wandeling. Vervolgens maakt u een trekking door het Laotiaanse binnenland. Zie hoe ongerept het leven hier nog is tijdens een bezoek aan enkele lokale dorpjes. Na een picknicklunch vervolgt u uw trekking naar een dorpje waar u vanavond zult overnachten in een bamboe guesthouse.

Dag 3: Ban Houaisene-Nong Khiaw
U zult waarschijnlijk al vroeg wakker worden van de dorpsgeluiden. Na het ontbijt is het tijd om het dorp te verlaten en weer terug te wandelen. Geniet van de omringende rijstvelden en natuurlijke omgeving. Onderweg stopt u bij een grot voor een verfrissende pauze. U wandelt weer terug naar de oever van de Ou rivier, vanwaar u de boot stroomafwaarts neemt terug naar Nong Khiaw. Rust heerlijk uit en geniet van het landelijke leven aan de oevers. U overnacht vanavond in Nong Khiaw.

Dag 4: Nong Khiaw-Luang Prabang
Na het ontbijt wordt u teruggereden naar Luang Prabang, waar deze tour eindigt.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel