Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Laos > Imposant laos
Vorige pagina

€546,-

per persoon vanaf

Tour: Imposant Laos

(T-LA-1644)

5-daagse korte tour Laos

Leuke pluspunten om te weten

  • Charmant en historisch Luang Prabang
  • Karstgebergten bij Vang Vieng
  • Vientiane aan de Mekong rivier
Tijdens deze korte tour in Laos bezoekt u de bekendste en mooiste hoogtepunten van het land. Laos is nog een van de meest authentieke en ongerepte landen in Zuidoost-Azië. Geniet van de oude, schitterend versierde tempels, de uiterst vriendelijke bevolking en het heerlijke eten, waar ook nog sporen van de Frans-koloniale tijd te herkennen zijn.

U bezoekt allereerst het charmante, oude centrum van Luang Prabang. Het centrum is compact en sfeervol, met vele oude tempels en huisjes. Wandel door de smalle straatjes, pik een terrasje voor een verkoelend drankje en wandel langs de Mekong rivier.

Dan reist u naar Vang Vieng. Het is een gezellig klein plaatsje dat omgeven wordt door een schitterend landschap van groene vlaktes doorspekt met een ruig karstgebergte. Hier maakt u een wandeling en bezoekt u een grot.

Tenslotte reist u naar Vientiane, de hoofdstad van het land. Deze stad is grootser met wijdere straten die nog zijn aangelegd in de Frans-koloniale tijd en ook doen denken aan de Franse boulevards. Hier bezoekt u ook de hoogtepunten van de stad.
Rijstvelden in Laos
Patuxai monument in Vientiane, Laos

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel