Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€3266,-

per persoon vanaf

Tour: Japan Highlights Deluxe

(T-JP-9202)

15-daagse privétour Japan


Leuke pluspunten om te weten

 • Bezoek aan de wereldstad Tokyo
 • De sneeuwapen van Yudanaka Onsen
 • Mount Fuji
 • Overnachting in Ryokan
 • Het bijzondere bergstadje Takayama in het hart van de Japanse Alpen
 • Het Samoerai stadje Matsumoto
 • Tempels en geisha’s in Kyoto
 • Hiroshima

Individuele rondreis naar Japan

Japan is een land met mystieke tradities en oude gebruiken. Een land bekend om de sushi, geisha’s, sumo worstelen, karaoke en hogesnelheidstreinen. Als individuele reiziger kun je hier ontzettend comfortabel rondreizen en zal je al snel onder de indruk zijn van alles wat Japan te bieden heeft.

De reis begint in de hoofdstad Tokyo. De stad bruist door alle leuke wijken en neonverlichtingen en je maakt ook kennis met de grote voorliefde in Tokyo voor technologie en gadgets.

Vanuit Tokyo reis je naar de meest iconische berg van Japan; Mount Fuji. Al van verre is de slapende vulkaan te bewonderen. Met zijn kenmerkende vorm is deze berg hét symbool van Japan. Je overnacht hier in een ryokan bij Lake Kawaguchi. Dan reis je verder naar het bijzondere Yudanaka.

De sneeuwapen van Yudanaka

In het Jigokudani Monkey Park is de enige plek ter wereld waar je de Japanse makaken (sneeuw apen) kunt zien genieten van de hete bronnen in een vaak besneeuwd landschap. Unieke belevenis. Je overnacht in een traditionele ryokan wat de ervaring alleen maar puurder maakt. Via Matsumoto arriveer je in het prachtige bergstadje Takayama in het hart van de Japanse Alpen. Ingeklemd tussen de besneeuwde bergtoppen reis je terug in de tijd tijdens een bezoek aan het eeuwenoude centrum dat bestaat uit smalle straatjes met historische houten koopmanshuisjes, theehuizen en sake brouwerijen.

Ontdek Kyoto per fiets

Per Shinkansen trein reis je naar Kyoto. Deze stad wordt vaak als de mooiste plaats van Japan gezien. Kyoto is het culturele hart van Japan, waar veel tradities nog springlevend zijn en je de mooiste tempels kunt bewonderen, maar ook een blik kunt opvangen van de mysterieuze geisha’s.

De reis brengt je naar Hiroshima. Deze plaats is vooral bekend als de stad die werd getroffen door een atoombom. Het Peace Memorial Park zal dan ook een indrukwekkende indruk achter laten. De reis eindigt in de havenstad Osaka. Je overnacht in 4* hotels en ryokans.


WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per trein met Japan Rail Pass
- Persoonlijk karakter
- Verblijf tijdens de rondreis in 4* hotels en ryokans

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Deze reis op maat
Wil je langer verblijven of wil je liever in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij de reis op maat voor je samenstellen.[/note]
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel