Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€142,-

per persoon vanaf

Tour: De heilige pelgrimsstad Nikko

(T-JP-9206)

Dag tour Tokyo

Leuke pluspunten om te weten

  • De schitterende natuur rondom Nikko
  • De Toshogu schrijn
  • De Kegonwaterval

De heilige pelgrimsstad Nikko ligt tussen de heuvelachtige bossen ten noorden van Tokyo en is een van Japans belangrijkste bezienswaardigheden. Vanuit Tokyo kunt je hier een prachtige dagexcursie naar toe maken.
De belangrijkste trekpleister hier is zonder twijfel de Toshogu schrijn. Dit heiligdom is opgedragen aan Tokugawa Ieyasu, een beroemde Shogun, militair leider van Japan uit de middeleeuwen

Het heiligdom bestaat uit verschillende tempels in een prachtig bos. Ontelbare houtsnijwerken en grote hoeveelheden goud werden gebruikt om de gebouwen te verfraaien op een manier die je nergens anders ziet in Japan ziet. Deze tempel wordt beschouwd als een van de mooiste van Japan. Bekend zijn ook de afbeeldingen van de aapjes, horen, zien en zwijgen.

Je bezoekt ook het vulkanische Chuzenji meer wat op een afstand van 16 km ligt ten westen van Nikko aan de voet van de 2.484 m hoge vulkaan Nantai. Het water verlaat het meer van Chuzenji via de Kegonwaterval, waar het water 97 m loodrecht naar beneden valt. Vervolgens word je weer teruggebracht me de bus naar Tokyo.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel