Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Wegdromen op de karimunjawa eilanden > Dag tot dag
Vorige pagina

€522,-

per persoon vanaf

Tour: Wegdromen op de Karimunjawa Eilanden

(T-ID-5501) 5ster sterren

4-daagse tour (per boot) Java- Indonesië

Dag 1: Semarang - Karimunjawa Eilanden
Uw tour start vanaf de Jepara haven van Semarang. U reist vanhier per lokale boot in ca. 2 uur vaart u naar de Karimunjawa Eilanden.

Eenmaal aangekomen, wacht een speedboat van het resort en wordt u naar het Kura Kura Resort gebracht. Uw ontspannen strandverblijf kan nu beginnen!

De idyllische Karimunjawa Eilanden worden ook wel de Malediven van Indonesië genoemd. Het Kura Kura Resort ligt op het eiland Menjawakan en behalve het resort zijn er geen andere bewoners. Een echt privé-eilandje dus, waar u heerlijk kunt luieren en prachtig snorkelen of duiken in de lagunes.

Dag 2-3: Strandverblijf in Kura Kura Resort
Twee dagen ter vrije besteding. Relax aan het strand of ontdek al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van het eiland. Of laat u afzetten op een onbewoond eilandje om u zo een lang in te beelden dat u Robinson Crusoë bent en uw eigen tropische eiland heeft. U krijgt een uitgebreide picknickmand met lekkernijen en drankjes mee en natuurlijk snorkelmateriaal om de omliggende lagune van dichtbij te gaan bekijken.

Dag 4: Karimunjawa Eilanden - Semarang

Uw verblijf in het Kura Kura Resort zit er al weer op. U keert terug, per boot, naar het vasteland van Java. Uw tour eindigt bij aankomst in Jepara Haven.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel