Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Wegdromen op de karimunjawa eilanden > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Wegdromen op de Karimunjawa Eilanden

(T-ID-5501) 5ster sterren

4-daagse tour (per boot) Java- Indonesië

Dag 1: Semarang - Karimunjawa Eilanden
De tour start vanaf de Jepara haven van Semarang. Je reist van hier per lokale boot in ca. 2 uur naar de Karimunjawa Eilanden.

Eenmaal aangekomen, wacht een speedboot van het resort en word je naar het Kura Kura Resort gebracht. Een ontspannen strandverblijf kan nu beginnen!

De idyllische Karimunjawa Eilanden worden ook wel de Malediven van Indonesië genoemd. Het Kura Kura Resort ligt op het eiland Menjawakan en behalve het resort zijn er geen andere bewoners. Een echt privé-eilandje dus, waar je heerlijk kunt luieren en prachtig snorkelen of duiken in de lagunes.

Dag 2-3: Strandverblijf in Kura Kura Resort
Twee dagen ter vrije besteding. Relax aan het strand of ontdek al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van het eiland. Of laat je afzetten op een onbewoond eilandje om je zo in te beelden dat je Robinson Crusoë bent en je eigen tropische eiland hebt. Je krijgt een uitgebreide picknickmand met lekkernijen en drankjes mee en natuurlijk snorkelmateriaal om de omliggende lagune van dichtbij te gaan bekijken.

Dag 4: Karimunjawa Eilanden - Semarang
Het verblijf in het Kura Kura Resort zit er al weer op. Je keert terug, per boot, naar het vasteland van Java. De tour eindigt bij aankomst in Jepara Haven.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel