Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Strandpakket gili air vanaf bali > Dag tot dag
Vorige pagina

€165,-

per persoon vanaf

Tour: Strandpakket Gili Air (vanaf Bali)

(T-ID-0594)

4-daagse tour Bali-Indonesië

Dag 1: Strandhotel Amed/Tulamben - Gili Air
's Ochtends word je op tijd opgehaald bij je hotel in Amed of Tulamben voor de transfer naar de haven van Amed. Per speedboot reis je in ca. 1 uur van Bali naar de Gili Eilanden.

Je bestemming vandaag is het kleinste eiland van de 3, Gili Air. Bij aankomst op het eiland kun je paard en wagen naar je hotel nemen of gaan lopen. De hagelwitte stranden, palmbomen en heerlijke cocktails zorgen ervoor dat je geheel tot rust komt op dit unieke eiland.

Hotel op Gili Air
Op Gili Air zijn diverse eenvoudige, maar zeer sfeervolle 2* hotels te vinden. Wij zullen een kleinschalige accommodatie met zwembad en inclusief ontbijt reserveren. Je kamer beschikt over airco of fan en een privé-badkamer met douche met meestal warm water en toilet. Bij reservering wordt er gecontroleerd welk hotel beschikbaar is, waarna je een definitieve bevestiging krijgt welk hotel geboekt is.

Dag 2-3: Gili Air
2 dagen ter vrije besteding. Relax aan het strand of ontdek al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van het eiland. Het koraal hier is uniek, het is namelijk blauw. In de wateren rondom de eilanden leven ook veel schildpadden, die je tijdens je verblijf kunt spotten. Verder is het een aanrader om een fiets te huren. Aangezien het eiland niet groot is, kun je gemakkelijk het eiland rondfietsen en zo de omgeving verkennen.

Dag 4: Gili Air - Strandhotel Amed/Tulamben
Je neemt de speedboot terug naar Bali. Vanaf de haven word je teruggebracht naar je hotel in Amed of Tulamben. Wil je afgezet worden in een hotel in Zuid-Bali, dan betaal je hier een kleine toeslag van ca. € 20 p.p. voor.

Je kunt er ook voor kiezen om naar Lombok te gaan aan het einde van deze tour. De prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel