Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Strandpakket gili air vanaf bali > Dag tot dag
Vorige pagina

€186,-

per persoon vanaf

Tour: Strandpakket Gili Air (vanaf Bali)

(T-ID-0594)

4-daagse tour Bali-Indonesië

Dag 1: Strandhotel Amed/Tulamben - Gili Air
's Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Amed of Tulamben voor uw transfer naar de Amed haven. Per speedboat reist u in ca. 1 uur van Bali naar de Gili Eilanden.

Uw bestemming vandaag is het kleinste eiland van de 3, Gili Air. Bij aankomst op het eiland kunt u paard en wagen naar uw hotel nemen. De hagelwitte stranden, palmbomen en heerlijke cocktails zorgen ervoor dat u geheel tot rust komt op dit unieke eiland.

Hotel op Gili Air
Op Gili Air zijn diverse eenvoudige, maar zeer sfeervolle 2* hotels te vinden. Wij zullen voor u een kleinschalige accommodatie met zwembad en inclusief ontbijt reserveren. Uw kamer beschikt over airco of fan en een privé-badkamer met douche met meestal warm water en toilet. Bij reservering wordt er gecontroleerd welk hotel beschikbaar is, waarna u een definitieve bevestiging krijgt welk hotel voor u geboekt is.

Dag 2-3: Gili Air
2 dagen ter vrije besteding. Relax aan het strand of ontdek al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van het eiland. Het koraal hier is uniek, het is namelijk blauw. In de wateren rondom de eilanden leven ook veel schildpadden, die u tijdens uw verblijf ongetwijfeld zult spotten. Verder is het een aanrader om een fiets te huren. Aangezien het eiland niet groot is, kunt u gemakkelijk het eiland rondfietsen en zo de omgeving verkennen.

Dag 4: Gili Air - Strandhotel Amed/Tulamben
U neemt de speedboot terug naar Bali. Vanaf de haven wordt u teruggebracht naar uw hotel in Amed of Tulamben. Wilt u afgezet worden in een hotel in Zuid-Bali dan betaalt u hier een kleine toeslag van ca. € 15 p.p. voor.

U kunt er ook voor kiezen om naar Lombok te gaan aan het einde van deze tour. De prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel