Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Relaxen op nusa lembongan > Dag tot dag
Vorige pagina

€218,-

per persoon vanaf

Tour: Relaxen op Nusa Lembongan

(T-ID-0543)

3-daagse tour Bali - Indonesië

Dag 1-2: Zuid-Bali - Nusa Lembongan
Je wordt opgehaald vanuit je accommodatie in Kuta, Sanur, Benoa of Nusa Dua en vaart per catamaran in ca. 1 uur naar Lembongan. Daar aangekomen, kun je je spullen in de accommodatie brengen, waarna het tijd is om naar het strand te gaan. Aan het strand kun je genieten van een heerlijke beach barbecue.

Hai Tide Beach Resort
Het resort beschikt over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, restaurant en bar. De accommodatie is geïnspireerd op een traditionele Indonesische rijstschuur oftewel Lumbung en beschikt over airco en fan. Je hebt een gezellige veranda waar je heerlijk kunt vertoeven. Alle hutten liggen op steenworp afstand van het strand. Je hebt een eigen badkamer met douche en toilet. (tegen betaling van een toeslag is het mogelijk om een hut direct aan het strand te boeken).

Aan het strand zijn er diverse watersportfaciliteiten beschikbaar, zoals kajaks, snorkelmateriaal, bananenboot en volley bal. Daarnaast mag je gebruik maken van het drijvende ponton van Bali Hai Cruises, waarvandaan je nog beter kunt snorkelen en ook kunt duiken. Verder zijn er fietsen beschikbaar, zodat je het eiland kunt rondfietsen om het zo te ontdekken.

Dag 3: Nusa Lembongan - Zuid-Bali
Vandaag zit je verblijf op Lembongan er al weer op. Je keert ’s middags terug per catamaran naar Bali, waar je wordt afgezet in Kuta, Sanur, Benoa of Nusa Dua.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel