Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Relaxen op nusa lembongan > Dag tot dag
Vorige pagina

€242,-

per persoon vanaf

Tour: Relaxen op Nusa Lembongan

(T-ID-0543)

3-daagse tour Bali - Indonesië

Dag 1-2: Zuid-Bali - Nusa Lembongan
U wordt opgehaald vanuit uw accommodatie in Kuta, Sanur, Benoa of Nusa Dua en vaart per catamaran in ca. 1.5 uur naar Lembongan. Daar aangekomen, kunt u uw spullen in uw accommodatie brengen, waarna het tijd is om naar het strand te gaan. Aan het strand kunt u genieten van een heerlijke beach barbecue.

Hai Tide Beach Resort
Het resort beschikt over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, restaurant en bar. Uw accommodatie is geïnspireerd op een traditionele Indonesische rijstschuur oftewel Lumbung en beschikt over airco en fan. U heeft een gezellige veranda waar u heerlijk kunt vertoeven. Alle hutten liggen op steenworp afstand van het strand. U heeft u eigen badkamer met douche en toilet. (tegen betaling van een toeslag is het mogelijk om een hut direct aan het strand te boeken).

Aan het strand zijn er diverse watersportfaciliteiten beschikbaar, zoals kajaks, snorkelmateriaal, banana boat en volley bal. Daarnaast mag u gebruik maken van het drijvende ponton van Bali Hai Cruises, waarvandaan u nog beter kunt snorkelen en ook kunt duiken. Verder zijn er fietsen beschikbaar, zodat u het eiland kunt rondfietsen om het zo te ontdekken.

Dag 3: Nusa Lembongan - Zuid-Bali
Vandaag zit uw verblijf op Lembongan er al weer op. U keert ’s middags terug per catamaran naar Bali, waar u wordt afgezet in Kuta, Sanur, Benoa of Nusa Dua.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel