Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€134,-

per persoon vanaf

Tour: Menjangan: De mooiste onderwaterwereld van Bali

(T-ID-0593)

3-daagse privé tour Bali- IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Menjangan Island; Bali’s mooiste onderwaterlocatie
  • Onontdekt Bali Barat NP
  • Genieten aan het strand van Pemuteran

Deze tour brengt je naar het noordwesten van het eiland, waar je nog het unieke karakter en de immense natuur van Bali kunt ontdekken. Je vertrekt vanuit je strandhotel in het zuiden van Bali en rijdt langs de kust of dwars door de bergen noordwaarts, naar Pemuteran.

Hier aangekomen word je bij een sfeervol resort aan het zwarte lavastrand afgezet. Je kunt kiezen uit een 3* of een 3* plus hotel. Vanaf nu kan het ontspannen beginnen. De vredige atmosfeer, de kalme zee, de zwarte zandstranden en de palmbomen van Pemuteran maken dat dit een heerlijke plaats is om een paar dagen te spenderen.

Pemuteran ligt op de rand van het Bali Barat NP, eens het thuis van de Balinese tijger. Het park biedt uitgestrekte natuur waar je sportieve wandelingen en trekkings kunt maken om zo een nog redelijk onontgonnen deel van het prachtige Bali te ontdekken. Bij helder weer heb je er een prachtig uitzicht en kun je zelfs de Ijen vulkaan op Java zien liggen.

Pemuteran is echter bekender vanwege de prachtige onderwaterwereld. Vlak voor de kust ligt namelijk het beroemde eiland Menjangan, waar je de mooiste koralen van Bali’s onderwaterwereld en vele kleurige tropische vissen terug vindt. Je kunt er eenvoudig een duik- of snorkelexcursie naar Menjangan Island regelen en zelf op ontdekking onder water gaan.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Dagelijks vertrek mogelijk
- Dagelijks verlengen mogelijk
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Verblijf in een hotel naar keuze

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel