Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Manado en bunaken > Dag tot dag
Vorige pagina

€426,-

per persoon vanaf

Tour: Manado en Bunaken

(T-ID-0523)

5-daagse privé tour Sulawesi - Indonesië

Dag 1: Aankomst Manado
Na aankomst op de luchthaven van Manado transfer naar je hotel in de stad voor overnachting.

Dag 2: Dagtocht Minahasa
Na het ontbijt start je met een korte stadstour door Manado. Je bezoekt de Chinese Tempel Ban Hian en het Monument van Sam Ratulangi, de held van de hoofdstad van Noord-Sulawesi. Ook rij je naar het hoogste punt van Manado voor een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving. Bij helder weer kun je het eiland Bunaken zien liggen.

Vervolgens maak je een rit door de Minahasa streek, het achterland van Manado. Hier bezoek je o.a. de Japanse Grotten, die tijdens de 2e wereldoorlog als schuilplaats dienden voor de lokale bevolking. Ook bezoek je Tomohon, bekend als het vriendelijke bloemenplaatsje gelegen tussen twee nog werkende vulkanen en het meer van Tondano. In het plaatsje Woleo kun je zien hoe de typische Manado huizen worden gebouwd.

Dag 3: Tangkoko National Park
Vandaag maak je een excursie naar Tangkoko National Park, een beschermd natuurreservaat. Je kunt er prachtig wandelen en, als je geluk hebt, de tarsius zien. De tarsius is de kleinste aapsoort ter wereld en komt alleen op Sulawesi en een klein deel van de Filipijnen voor. Onder leiding van een ranger ga je het regenwoud in voor een prachtige tocht door een grote verscheidenheid aan flora.

Dag 4: Bunaken Marine Park
Per gemotoriseerde boot vertrek je naar het eiland Bunaken, bekend als het grootste beschermde Marine Park ter wereld. Het is heerlijk om vanaf de boot te snorkelen of te luieren op het schitterende strand. In de middag keer je terug naar Manado.

Dag 5: Manado
Na het ontbijt vertrek naar de luchthaven voor de vlucht naar je volgende bestemming.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel