Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Manado en bunaken > Dag tot dag
Vorige pagina

€610,-

per persoon vanaf

Tour: Manado en Bunaken

(T-ID-0523)

5-daagse privé tour Sulawesi - Indonesië

Dag 1: Aankomst Manado
Na aankomst op de luchthaven van Manado transfer naar uw hotel voor overnachting.

Dag 2: Dagtocht Minahasa
Na het ontbijt start u met een korte stadstour door Manado. U bezoekt de Chinese Tempel Ban Hian en het Monument van Sam Ratulangi, de held van de hoofdstad van Noord-Sulawesi. Ook rijdt u naar het hoogste punt van Manado voor een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving. Bij helder weer kunt u het eiland Bunaken zien liggen. Vervolgens maakt u een rit door de Minahasa streek, het achterland van Manado. U bezoekt de Japanse Grotten, die tijdens de 2e wereldoorlog als schuilplaats dienden voor de lokale bevolking. Ook bezoekt u Tomohon, bekend als het vriendelijke bloemenplaatsje gelegen tussen twee nog werkende vulkanen en het meer van Tondano. In het plaatsje Woleo kunt u zien hoe de typische Manado huizen worden gebouwd.

Dag 3: Tangkoko National Park
Na het ontbijt vertrekt u naar Tangkoko, een beschermd natuurreservaat. Hier kunt u, als u geluk heeft, de tarsius zien. Dit is de kleinste aapsoort ter wereld. Ook leeft de neushoornvogel in dit gebied. Onder leiding van een ranger gaat u het regenwoud in voor een prachtige wandeling door de grote verscheidenheid aan flora. ’s Middags gaat u weer terug naar Manado.

Dag 4: Bunaken Marine Park
Vandaag vaart u per gemotoriseerde boot naar het eiland Bunaken, bekend als het grootste beschermde Marine Park ter wereld. Het is heerlijk om vanaf de boot te snorkelen of te luieren op het schitterende strand. In de middag gaat u terug naar Manado.

Dag 5: Manado
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven voor de vlucht naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel