Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Lombok

Tours Lombok


333travel heeft in Indonesië en op Lombok een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Indonesië en Lombok, met de bouwstenen van 333travel is alles mogelijk.

Filter hier de gevonden reizen



Plaats
Kenmerken

(3 bouwstenen gevonden)
Ontdek Lombok
Ontdek Lombok

4-daagse privé tour Lombok - Indonesië

Ontdek tijdens deze tour het onbekende zusje van Bali, Lombok. U verblijft hier in het rustige kustplaatsje Senggigi in een prima resort dat direct aan strand ligt. Tijdens een mooie fietstocht geniet u van... Vanaf € 336 p.p.
Rinjani Trekking
Rinjani Trekking

3-daagse privé-tour Lombok- Indonesië

Een schitterende en spannende trekking voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger. De 3726 meter hoge Rinjani vulkaan op Lombok is de op één na hoogste vulkaan van Indonesië en is zeer geschikt... Vanaf € 343 p.p.
Ontdek Lombok Deluxe
Ontdek Lombok Deluxe

4-daagse privé tour Lombok - Indonsië

Ontdek tijdens deze tour het onbekende zusje van Bali, Lombok. U verblijft in het rustige kustplaatsje Senggigi in een luxe 4* resort dat direct aan strand ligt. Tijdens een mooie fietstocht geniet u van de... Vanaf € 384 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel