Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Jakarta naar bandung > Dag tot dag
Vorige pagina

€140,-

per persoon vanaf

Tour: Jakarta naar Bandung

(T-ID-1003)

3-daagse privé tour Java-Indonesië

Dag 1: Jakarta - Bogor
Deze tour start van het internationale vliegveld Soekarno Hatta of vanuit je hotel in Jakarta. Je wordt opgehaald door je chauffeur en vertrekt richting Bogor.

's middags ben je vrij en kun je de prachtig groene omgeving rondom het hotel verkennen.

Rondom Bogor vind je een landelijk gebied waar veel landbouw bedreven wordt en het dagelijks leven nog echt lokaal is. Neem dus zeker ook even de tijd om stad Bogor te verlaten om een wandeling of fietstocht over het platteland en door de rijstvelden te maken.

Dag 2: Bogor
Vandaag heb je uitgebreid de tijd om een bezoek aan de beroemde botanische tuinen van Bogor. Bogor is op een hoogte van 400 m gelegen. In de tuinen bevindt zich ook het oude paleis Buitenzorg, de woning van de Nederlandse Gouverneur-Generaal van het voormalig Nederlands-Indië. Het paleis is niet geopend voor bezoekers, maar je hebt een prachtig uitzicht op het gebouw vanaf de lotusvijver. In de botanische tuin vind je 15.000 verschillende plantensoorten van over de gehele wereld. Een absoluut hoogtepunt van de tuin is de zeer uitgebreide orchideeëncollectie. Als je wilt kun je de gehele dag in de tuinen spenderen.

Dag 3: Bogor - Bandung
Door een prachtig afwisselend landschap met rijstterrassen, bamboetuinen, lokale dorpen en theeplantages, rij je over de Puncak pas naar Bandung. Boven op de pas stop je bij een uitkijkpunt vanwaar je een adembenemend uitzicht over de theeplantages hebt.

Extra informatie
De Puncak pas kan met name in het weekend ontzettend druk of zelfs afgesloten zijn, omdat veel inwoners van Jakarta de hectiek van de stad in het weekend ontvluchten en zich terugtrekken in de koelte van de bergen. Om deze drukte zoveel mogelijk te ontlopen, kun je beter doordeweeks reizen.

Bandung is de hoofdstad van West-Java en heeft een leuk centrum met vele winkels, warenhuizen, souvenirwinkels en restaurants. Je wordt afgezet bij het hotel van je keuze in Bandung of op de luchthaven, waar dit programma eindigt.

Wil je nog verder reizen over Java, dan kun je de tour Bandung, bloemenstad van West-Java of Bandung & omgeving op dit programma aansluiten.

Het is ook mogelijk om na je bezoek aan de Puncak Pas terug te keren om op de luchthaven van Jakarta afgezet te worden. Van hier kun je naar je volgende bestemming, bijvoorbeeld Yogyakarta, vliegen.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel