Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Jakarta naar bandung > Dag tot dag
Vorige pagina

€138,-

per persoon vanaf

Tour: Jakarta naar Bandung

(T-ID-1003)

3-daagse privé tour Java-Indonesië

Dag 1: Jakarta - Bogor
Deze tour start van het internationale vliegveld Soekarno Hatta of vanuit uw hotel in Jakarta. U wordt opgehaald door uw chauffeur en vertrekt richting Bogor.

's middags bent u vrij en kunt u de prachtig groene omgeving rondom het hotel verkennen.

Rondom Bogor vindt u een landelijk gebied waar veel landbouw bedreven wordt en het dagelijks leven nog echt lokaal is. Neem dus zeker ook even de tijd om stad Bogor te verlaten om een wandeling of fietstocht over het platteland en door de rijstvelden te maken.

Dag 2: Bogor
Vandaag heeft u uitgebreid de tijd om een bezoek aan de beroemde botanische tuinen van Bogor. Bogor is op een hoogte van 400 m gelegen. In de tuinen bevindt zich ook het oude paleis Buitenzorg, de woning van de Nederlandse Gouverneur-Generaal van het voormalig Nederlands-Indië. Het paleis is niet geopend voor bezoekers, maar u heeft een prachtig uitzicht op het gebouw vanaf de lotusvijver. In de botanische tuin vindt u 15.000 verschillende plantensoorten van over de gehele wereld. Een absoluut hoogtepunt van de tuin is de zeer uitgebreide orchideeëncollectie. Als u wilt kunt u de gehele dag in de tuinen spenderen.

Dag 3: Bogor - Bandung
Door een prachtig afwisselend landschap met rijstterrassen, bamboetuinen, lokale dorpen en theeplantages, rijdt u over de Puncak pas naar Bandung. Boven op de pas stopt u bij een uitkijkpunt vanwaar u een adembenemend uitzicht over de theeplantages heeft.

Extra informatie
De Puncak pas kan met name in het weekend ontzettend druk of zelfs afgesloten zijn, omdat veel inwoners van Jakarta de hectiek van de stad in het weekend ontvluchten en zich terugtrekken in de koelte van de bergen. Om deze drukte zoveel mogelijk te ontlopen, kunt u beter doordeweeks reizen.

Bandung is de hoofdstad van West-Java en heeft een leuk centrum met vele winkels, warenhuizen, souvenirwinkels en restaurants. U wordt afgezet bij het hotel van uw keuze in Bandung of op de luchthaven, waar dit programma eindigt.

Wilt u nog verder reizen over Java, dan kunt u de tour Bandung, bloemenstad van West-Java of Bandung & omgeving op dit programma aansluiten.

Het is ook mogelijk om na uw bezoek aan de Puncak Pas terug te keren om op de luchthaven van Jakarta afgezet te worden. Van hier kunt u naar uw volgende bestemming, bijvoorbeeld Yogyakarta, vliegen.


Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel