Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Homestay op bali

Tour: Homestay op Bali (T-ID-4510)

3-daags pakket Bali- Indonesië

In een prachtige omgeving van rijstvelden, ergens in de middle of nowhere op Bali, bevindt zich de homestay van de familie Gede. Deze unieke accommodatie bestaat uit slecht 4 kamers met uitzicht op de vulkaan en de prachtige vallei. Draai een paar dagen mee in dit warme gezin, die er alles aan zal doen om het u naar de zin te maken, en ontdek het authentieke Bali.

Pondok Batur Indah is een kleine homestay, gelegen in een prachtig gebied dat wordt omgeven door rijstvelden. Op ca. 15 minuten lopen ligt het bekende waterpaleis van Tirttagangga. Bestaande uit waterbassins, fonteinen en beelden uit de hindoe-cultuur, is dit paleis een belangrijk cultureel object. Als u het paleis bezoekt, kunt u hier een verfrissende duik maken in het heilige water.

Uw kamer in de homestay biedt uiteraard niet veel luxe, maar is goed verzorgd. U heeft uw eigen badkamertje met douche met warm en koud water. Airconditioning is niet aanwezig, maar vanwege de ligging in de heuvels, is het hier ‘s nachts niet zo klam.

Bent u op zoek naar een unieke accommodatie op een rustige locatie waar nog weinig toeristen zijn? Dan is dit 3-daagse pakket perfect voor u!
Optioneel: Trekking door de rijstvelden
(ca. € 10-20 p.p., afhankelijk van aantal deelnemers)

Bij dit 3-daagse pakket kunt u optioneel een wandeling door de rijstvelden maken onder begeleiding van iemand uit het dorpje. U loopt dwars door de uitgestrekte rijstvelden, waar u hier en daar iemand aan het werk ziet, maar verder geen mens te bekennen is. U komt ook langs een paar kleine dorpjes waar de mensen vriendelijk zijn en het leuk vinden om u te ontmoeten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel