Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Homestay op bali
Vorige pagina

€102,-

per persoon vanaf

Tour: Homestay op Bali

(T-ID-4510)

3-daags pakket Bali- Indonesië

  • Verblijf in een prachtige omgeving
  • Unieke kennismaking met het dagelijks leven op Bali
  • Verken het beroemde waterpaleis Tirtagangga

In een prachtige omgeving van rijstvelden, ergens in de middle of nowhere op Bali, bevindt zich de homestay van de familie Gede. Deze unieke accommodatie bestaat uit slecht 4 kamers met uitzicht op de vulkaan en de prachtige vallei. Draai een paar dagen mee in dit warme gezin, die er alles aan zal doen om het je naar de zin te maken, en ontdek het authentieke Bali.

Pondok Batur Indah is een kleine homestay, gelegen in een prachtig gebied dat wordt omgeven door rijstvelden. Op ca. 15 minuten lopen ligt het bekende waterpaleis van Tirttagangga. Bestaande uit waterbassins, fonteinen en beelden uit de hindoe-cultuur, is dit paleis een belangrijk cultureel object. Als je het paleis bezoekt, kun je hier een verfrissende duik maken in het heilige water.

De kamer in de homestay biedt uiteraard niet veel luxe, maar is goed verzorgd. Je hebt je eigen badkamertje met douche met warm en koud water. Airconditioning is niet aanwezig, maar vanwege de ligging in de heuvels, is het hier ‘s nachts niet zo klam.

Ben je op zoek naar een unieke accommodatie op een rustige locatie waar nog weinig toeristen zijn? Dan is dit pakket perfect voor jou!


Tirtagana waterpaleis Bali


Optioneel: Trekking door de rijstvelden
(ca. € 10-20 p.p., afhankelijk van het aantal deelnemers)

Bij dit pakket kun je optioneel een wandeling door de rijstvelden maken onder begeleiding van iemand uit het dorpje. Je loopt dwars door de uitgestrekte rijstvelden, waar je hier en daar iemand aan het werk ziet, maar verder geen mens te bekennen is. Je komt ook langs een paar kleine dorpjes waar de mensen vriendelijk zijn en het leuk vinden om je te ontmoeten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel