Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€276,-

per persoon vanaf

Tour: Glamping op Bali: Menjangan Dynasty Resort

(T-ID-0535)

3-daagse privé tour Bali - Indonesië

Dag 1: Aankomst Pemuteran
Aankomst in het Menjangan Dynasty, net buiten Pemuteran op Noord-Bali, waarna je de rest van de dag kunt uitrusten en genieten van het prachtige landschap en de bijzondere stranden hier.

Dit is met recht glamping op Bali te noemen! Je verblijft in een Beach Camp, een luxe tent voorzien van een groot kingsize bed, airco en fan, prima badkamerfaciliteiten en een ruim terras waar je heerlijk kunt vertoeven en een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Ook is het mogelijk om voor een verblijf in de luxere Cliff Tent Villa met een privé-zwembadje te kiezen.

Verder beschikt het resort over een prachtig infinity zwembad, uitgebreid restaurant en bar, een spa en professionele duikschool/activiteitencentrum.

Als welkom zal er een flesje wijn klaar staan in je kamer en kun je van een gratis 15 minuten massage in de spa genieten.

Dag 2: Omgeving Pemuteran
Vandaag is de keuze aan jou. Bij deze tour is één van de volgende excursies inbegrepen:

Snorkelen bij Menjangan Island
Vlak voor de kust van Pemuteran ligt het beroemde eiland Menjangan, waar je de mooiste koralen van Bali’s onderwaterwereld en vele kleurige tropische vissen terug vindt. Je zult vandaag samen met een ervaren gids gaan snorkelen om zo zelf op ontdekking onder water gaan. Duiken is ook mogelijk, tegen een kleine meerprijs.

Mountainbiken in de omgeving
Je kunt ook per mountainbike de omgeving van Pemutaran gaan verkennen. Je hebt de fietsen de gehele dag tot je beschikking en kunt zelf beslissen waar je heen wilt.

Trekking in Bali Barat
Veruit het meeste wildlife op Bali vind je in de bossen op West-Bali, welke behoren tot het Bali Barat National Park. Er leven verschillende diersoorten in het park, zoals herten, buffels, schildpadden en apen. En vroeger was het zelfs het thuis van de inmiddels uitgestorven Balinese tijger. Je kunt vandaag een trekking door het park maken onder begeleiding van een ervaren gids. Onderweg zul je zeker apen tegen komen en wellicht als je geluk hebt nog wat ander wild. De trekking is niet al te zwaar en is dus voor iedereen een leuke ervaring om te doen.

Dag 3: Vertrek Pemuteran
Na het ontbijt check je uit bij het hotel en is deze tour ten einde.Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel