Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Tour: Glamping op Bali: Menjangan Dynasty Resort (T-ID-0535)

3-daagse privé tour Bali - Indonesië

Dag 1: Aankomst Pemuteran
Aankomst in het Menjangan Dynasty, net buiten Pemuteran op Noord-Bali, waarna u de rest van de dag kunt uitrusten en genieten van het prachtige landschap en de bijzondere stranden hier.

Dit is met recht glamping op Bali te noemen! U verblijft in een luxe tent, voorzien van een groot kingsize bed, airco en fan, prima badkamerfaciliteiten en een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven en een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Verder beschikt het resort over een prachtig infinity zwembad, uitgebreid restaurant en bar, een spa en professionele duikschool/activiteitencentrum.

Als welkom zal er een flesje wijn klaar staan in uw kamer en kunt u van een gratis 15 minuten massage in de spa genieten.

Dag 2: Omgeving Pemuteran
Vandaag is de keuze aan u. Bij deze tour is één van de volgende excursies inbegrepen:

Snorkelen bij Menjangan Island
Vlak voor de kust van Pemuteran ligt het beroemde eiland Menjangan, waar u de mooiste koralen van Bali’s onderwaterwereld en vele kleurige tropische vissen terug vindt. U zult vandaag samen met een ervaren gids gaan snorkelen om zo zelf op ontdekking onder water gaan. Duiken is ook mogelijk, tegen een kleine meerprijs.

Mountainbiken in de omgeving
U kunt ook per mountainbike de omgeving van Pemutaran gaan verkennen. U heeft de fietsen de gehele dag tot uw beschikking en kunt zelf beslissen waar u heen wilt.

Trekking in Bali Barat
Veruit het meeste wildlife op Bali vind je in de bossen op West-Bali, welke behoren tot het Bali Barat National Park. Er leven verschillende diersoorten in het park, zoals herten, buffels, schildpadden en apen. En vroeger was het zelfs het thuis van de inmiddels uitgestorven Balinese tijger. U kunt vandaag een trekking door het park maken onder begeleiding van een ervaren gids. Onderweg zult u zeker apen tegen komen en wellicht als u geluk heeft nog wat ander wild. De trekking is niet al te zwaar en is dus voor iedereen een leuke ervaring om te doen.

Dag 3: Vertrek Pemuteran
Na het ontbijt checkt u uit in uw hotel en is deze tour ten einde.Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel