Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Gili trawangan vanaf bali > Dag tot dag
Vorige pagina

€222,-

per persoon vanaf

Tour: Gili Trawangan (vanaf Bali)

(T-ID-0516)

4-daagse tour Bali - Indonesië

Dag 1: Strandhotel Zuid-Bali - Gili Trawangan
's Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Zuid-Bali voor uw transfer naar de Serangan haven. Per speedboat reist u in ca. 2,5 uur van Bali naar de Gili Eilanden.

Uw bestemming vandaag is het grootste eiland van de 3, Gili Trawangan. Bij aankomst op het eiland kunt u paard en wagen naar uw hotel nemen. De hagelwitte stranden, palmbomen en heerlijke cocktails zorgen ervoor dat u geheel tot rust komt op dit unieke eiland.

Dag 2-3: Gili Trawangan
2 dagen ter vrije besteding. Relax aan het strand of ontdek al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van het eiland. Het koraal hier is uniek, het is namelijk blauw. In de wateren rondom de eilanden leven ook veel schildpadden, die u tijdens uw verblijf ongetwijfeld zult spotten. Verder is het een aanrader om een fiets te huren. Aangezien het eiland niet groot is, kunt u gemakkelijk het eiland rondfietsen en zo de omgeving verkennen.

Dag 4: Gili Trawangan - Strandhotel Zuid-Bali
U neemt de speedboot terug naar Bali. Vanaf de haven wordt u teruggebracht naar uw hotel in Zuid-Bali. Einde arrangement.

U kunt er ook voor kiezen om naar Lombok te gaan aan het einde van deze tour. De prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel