Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Gili trawangan vanaf bali > Dag tot dag
Vorige pagina

€226,-

per persoon vanaf

Tour: Gili Trawangan (vanaf Bali)

(T-ID-0516)

4-daagse tour Bali - IndonesiëDag 1: Strandhotel Zuid-Bali - Gili Trawangan
's Ochtends wordt je opgehaald bij je hotel in Zuid-Bali voor de transfer naar de Serangan haven. Per speedboot reis je in ca. 2,5 uur van Bali naar de Gili Eilanden.

De bestemming vandaag is het grootste eiland van de 3, Gili Trawangan. Bij aankomst op het eiland kun je paard en wagen naar je hotel nemen (niet inbegrepen). De hagelwitte stranden, palmbomen en heerlijke cocktails zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt op dit unieke eiland.

Dag 2-3: Gili Trawangan
2 dagen ter vrije besteding. Relax aan het strand of ontdek al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van het eiland. Het koraal hier is uniek, het is namelijk blauw. In de wateren rondom de eilanden leven ook veel schildpadden, die je tijdens je verblijf kunt spotten. Verder is het een aanrader om een fiets te huren. Aangezien het eiland niet groot is, kun je gemakkelijk het eiland rondfietsen en zo de omgeving verkennen.

Dag 4: Gili Trawangan - Strandhotel Zuid-Bali
Je neemt de speedboot terug naar Bali. Vanaf de haven wordt je teruggebracht naar je hotel in Zuid-Bali. Einde arrangement.

Je kunt er ook voor kiezen om naar Lombok te gaan aan het einde van deze tour. Informeer bij je reisspecialist naar de mogelijkheden.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel