Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€51,-

per persoon vanaf

Tour: Fietsen vanaf de Batur

(T-ID-0547)

Dagexcursie Bali - IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Prachtige natuur van Bali
  • Kijkje in het Balinese leven
  • Bezoek aan traditioneel Balinees huis
  • Ook geschikt om met kinderen te doen

Vandaag ga je één van Nederlands favoriete bezigheden doen: Fietsen. En niet zo maar fietsen, maar je trekt het binnenland van Bali in en start vlakbij bij de Batur vulkaan. Omdat het in deze hooggelegen regio een stuk koeler is dan langs de kust, is het bijzonder comfortabel fietsen. De weg gaat overwegend naar beneden, met onderweg een enkele heuvel om te overwinnen. Deze excursie is dus niet al te zwaar en goed vol te houden voor de gemiddelde fietser.

Bij het startpunt kun je allereerst genieten van een ontbijtje en het uitzicht over de imposante Batur vulkaan en het omringende meer. Daarna ga je op een mountainbike over smalle paadjes naar beneden richting Ubud en ontdek je een gezicht van Bali wat je vanuit de auto nooit zou kunnen zien.

Onderweg kom je door slaperige dorpjes, langs groene rijstvelden en door de indrukwekkende jungle van Bali. Er worden verschillende stops gemaakt om even uit te rusten en bijvoorbeeld even bij een oude tempel te kijken of om bij een lokale plantage te kijken. Ook zul je een traditioneel Balinees huis binnengaan en krijg je uitleg over de verschillende delen van het huis en de functie daarvan.

Je eindigt de tour vlakbij Ubud, waar je kunt nagenieten van dit avontuur tijdens een heerlijke lunch. Na de lunch keer je terug naar je hotel en is het tijd om bij het zwembad uit te rusten.
Belangrijk
Deze excursie wordt in een kleine internationale groep (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel