Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€110,-

per persoon vanaf

Tour: Dolfijnen spotten bij Lovina

(T-ID-0591)

3-daagse privé tour Bali- Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Geniet van het zwarte lavastrand van Lovina
  • Dolfijnensafari met lokale vissersboten
  • Traditionele dorpjes en prachtige natuur in het achterland
Deze tour brengt u naar het noorden van Bali, waar u nog het unieke karakter en de immense natuur van Bali kunt ontdekken. U vertrekt vanuit uw strandhotel in het zuiden van Bali en rijdt dwars door de bergen noordwaarts. Onderweg kunt u genieten van een afwisselend uitzicht van lokale dorpjes tot ruige jungle, van uitgestrekte fruitplantages tot bergen en vulkanische meren. Zo komt u o.a. langs het kunstenaarsdorp Ubud en het Bratan meer waar u één van de meest fotogenieke tempels van Bali ligt, de Ulun Danu tempel.

Aangekomen in Lovina wordt u bij sfeervol resort aan het zwarte lavastrand afgezet. U kunt kiezen uit een 2*, 3* of een 4* hotel. Vanaf nu kan het ontspannen beginnen. De vredige atmosfeer, de kalme zee, de zwarte zandstranden en de palmbomen van Lovina maken dat dit een heerlijke plaats is om een paar dagen te spenderen.

Het achterland van Lovina is nog traditioneel en u vindt er prachtige ongerepte natuur en slapende dorpjes om te ontdekken. Omdat de resorts aan het strand liggen, is het zeer eenvoudig om een avontuurlijke dolfijnensafari voor de volgende ochtend te regelen. Informeert u bij de receptie of bij één van de lokale vissers die klaar staan bij het strand.Wat kunt u verwachten?- Reizen op privé-basis
- Dagelijks vertrek mogelijk
- Dagelijks verlengen mogelijk v.a. € 23 p.p.
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Verblijf in een hotel naar keuze

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel