Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€153,-

per persoon vanaf

Tour: De vulkanische kusten van Amed

(T-ID-0592)

3-daagse privé tour Bali- IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Vulkanische stranden van Amed
  • Prachtige onderwaterwereld
  • Rustig vissersdorpje met prachtig achterland

Ontdek het aan de oostkust gelegen badplaatsje Amed. Eigenlijk bestaat Amed uit een 7-tal kleine dorpjes die langs de noordoostkust van Bali liggen en is nog een vrij onontdekte plaats voor het massa-toerisme. De stranden van Amed bestaan voornamelijk uit zwart lava-zand en kiezels, maar het biedt één van de beste duik- en snorkellocaties van het eiland.

Deze tour brengt je langs een mooie route naar de oostkust van het eiland. Je vertrekt vanuit je strandhotel in het zuiden van Bali en rijdt langs de kust omhoog, naar Amed.

De baai van Amed biedt een schilderachtig uitzicht met het blauwgroene water met de riffen, de natuur eromheen en de imposante Mount Agung op de achtergrond. Je kunt een paar dagen heerlijk aan het strand vertoeven en prachtige duik- of snorkeltripjes ondernemen.

Bij Amed kun je eenvoudig bij een wrak van een Japans schip duiken en snorkelen, aangezien dit slechts 20 m van de kust af ligt. Ook het plaatsje Tulamben, waar het wrak van de USS Liberty ligt, is gemakkelijk te bereiken vanuit Amed.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Dagelijks vertrek mogelijk
- Dagelijks verlengen mogelijk
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Verblijf in een hotel naar keuze

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel