Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > De draken van komodo > Dag tot dag
Vorige pagina

€423,-

per persoon vanaf

Tour: De draken van Komodo

(T-ID-1503)

3-daagse tour Flores - Indonesië

Dag 1: Labuan Bajo - Rinca
Na aankomst op de luchthaven van Flores wordt u naar de haven van Labuan Bajo gebracht.

Na aankomst wordt u naar de haven van Labuan Bajo gebracht. Hier gaat u aan boord van de houten schoener, waar u ook op zult overnachten. Uw accommodatie aan boord is eenvoudig, maar de ervaring is erg leuk. De bemanning van de boot zal het u zo comfortabel mogelijk maken en alles voor u regelen.

U vaart in ca. 2,5 uur naar het eiland Rinca, dat in het Komodo National Park ligt. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht en een heerlijke lunch. En als u geluk heeft, kunt u wellicht ook dolfijnen spotten.

Aangekomen op Rinca gaat u onder begeleiding van een lokale ranger, een trekking door savanne-achtig landschap maken. U bent op zoek naar de beroemde Komodo varaan, en u heeft op Rinca een goede kans deze te zien! Er is echter ook ander wild te zien, zoals herten, wilde zwijnen en allerlei vogels.

Na de trekking over het eiland en hopelijk vele foto’s van de soms wel 3 m lange dieren, gaat u weer aan boord en vaart u verder naar Kalong Eiland. Bij droog weer kunt u hier tegen zonsondergang duizenden vleermuizen uit zien vliegen op zoek naar eten.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 2: Komodo NP - Labuan Bajo
Na een vroeg ontbijt vertrekt de boot richting Bidadari Eiland, één van de beste locaties in de omgeving voor snorkelen. Hier kunt u uitgebreid de prachtige onderwaterwereld van het nationale park gaan verkennen. En na alle inspanning is even relaxen aan het strandje en een heerlijke lunch welverdiend.

Na de lunch keert u terug naar Labuan Bajo op Flores, waar u zult overnachten in een hotel. Hier kunt u weer van wat meer comfort genieten.

Dag 3: Labuan Bajo luchthaven
Als de tijd het toestaat, bezoekt u vandaag nog de lokale markt en de Batu Cermin grotten. Daarna vertrekt u naar de luchthaven van Labuan Bajo, waar deze tour eindigt.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel