Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€110,-

per persoon vanaf

Tour: Castaway cruise naar Nusa Penida

(T-ID-0531)

Dagexcursie Bali - Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontspannen zeiltocht per luxe catamaran naar Nusa Penida
  • Heerlijke barbecue aan het strand op Nusa Lembongan
  • Ontdek de prachtige onderwaterwereld
Voor de kust van Zuid-Bali liggen de eilandjes Nusa Lembongan en Nusa Penida, welke vooral bekend staan vanwege de enorme natuurlijke schoonheid en de koraalriffen die de eilanden rondom beschermen. Dit maakt het één van de beste duik- en snorkellocaties op Bali. Zo kunt u hier manta's en de mysterieze mola mola (zonnevis) zien.

Tijdens deze dagexcursie Bali gaat u per luxe zeilcatamaran onderweg naar Nusa Penida, waar u aanlegt bij het idyllische Crystal Bay. Hier zult u de dag door brengen met relaxen aan het strand, snorkelen en u bezoekt een lokaal dorpje waar u een rondleiding krijgt. Optioneel kunt u ook een (proef)duik maken en zo de prachtige onderwaterwereld verkennen.

Voor de lunch vaart u naar Nusa Lembongan, waar een heerlijke barbecue voor u klaar staat. Daarna heeft u nog wat tijd op Lembongan, voordat u terugkeert naar Bali.


BelangrijkDeze excursie wordt het gehele jaar door op dinsdag en donderdag in kleine internationale groepjes uitgevoerd. In het hoogseizoen (april t/m oktober) is er ook vertrek op zaterdag en zondag mogelijk. De start is vanuit uw hotel in Zuid-Bali. Voor vertrek vanuit een andere plaats op het eiland geldt een toeslag.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel