Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€93,-

per persoon vanaf

Tour: Castaway cruise naar Nusa Penida

(T-ID-0531)

Dagexcursie Bali - IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Ontspannen zeiltocht per luxe catamaran naar Nusa Penida
  • Heerlijke barbecue aan het strand op Nusa Lembongan
  • Ontdek de prachtige onderwaterwereld

Voor de kust van Zuid-Bali liggen de eilandjes Nusa Lembongan en Nusa Penida, welke vooral bekend staan vanwege de enorme natuurlijke schoonheid en de koraalriffen die de eilanden rondom beschermen. Dit maakt het één van de beste duik- en snorkellocaties op Bali. Zo kun je hier manta's en de mysterieuze mola mola (zonnevis) zien.

Tijdens deze dagexcursie Bali ga je per luxe zeilcatamaran onderweg naar Nusa Penida, waar je aanlegt bij het idyllische Crystal Bay. Hier zul je de dag door brengen met relaxen aan het strand, snorkelen en je bezoekt een lokaal dorpje waar je een rondleiding krijgt. Optioneel kun je ook een (proef)duik maken en zo de prachtige onderwaterwereld verkennen.

Voor de lunch vaar je naar Nusa Lembongan, waar een heerlijke barbecue voor je klaar staat. Daarna heb je nog wat tijd op Lembongan, voordat je terugkeert naar Bali.
Belangrijk!
Deze excursie wordt van november-maart op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag in kleine internationale groepjes uitgevoerd. Van april-oktober wordt de tour op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd. De start is vanuit je hotel in Zuid-Bali. Voor vertrek vanuit een andere plaats op het eiland geldt een toeslag.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel