Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€194,-

per persoon vanaf

Tour: Best Deal Sumatra's orang-oetans

(T-ID-1502)

4-daagse tour Sumatra - Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Uitgestrekte jungle van Noord-Sumatra
  • Op zoek naar orang-oetans
  • Stadstour door Medan
Deze tour in Indonesië staat geheel in het teken van het Gunung Leuser National Park. Sumatra wordt ook wel ’eiland van goud’ genoemd en voor een groot deel bedekt met ongerepte regenwouden waar u een enorme diversiteit aan flora en fauna vindt. Deze reis brengt u naar Noord-Sumatra waar u door de bergketen Bukit Barisan met haar actieve vulkanen reist. Dit is het leefgebied van o.a. de Sumatraanse orang-oetan en olifant.

U start in koloniaal Medan, waar u een korte stadstour langs o.a. het sultanspaleis en de grote moskee maakt. Vanuit Medan reist u naar Bukit Lawang, een plaatsje dat aan de rand van het Gunung Leuser National Park ligt. De volgende ochtend maakt u een wandeling dwars door de jungle, waar u de unieke kans heeft om de zeldzame Sumatraanse orang-oetans van dichtbij te zien.

Reis met een chauffeur of gids
Voor dit programma heeft u de keuze uit:
- Transfer met een Indonesisch sprekende chauffeur. De trekking in Bukit Lawang wordt door een lokale ranger begeleid, die beperkt Engels spreekt. Entreegelden zijn nog niet inbegrepen en dient u zelf ter plaatse te betalen.
- Begeleiding tijdens de gehele tour door een ervaren Engelssprekende gids. Genoemde excursies en bijbehorende entreegelden zijn reeds inbegrepen.
Wat kunt u verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus/4WD auto
- Persoonlijk karakter
- Naar keuze: Begeleiding van een Indonesisch sprekende chauffeur of chauffeur en ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf in eenvoudige accommodaties

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel