Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Belitung onbekend strandparadijs > Dag tot dag

Tour: Belitung, onbekend strandparadijs (T-ID-0514)

4-daagse privé tour Sumatra

Dag 1: Aankomst Belitung
Aangekomen op de luchthaven van Tanjung Pandan, staat uw transfer klaar om u naar uw hotel te brengen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

Belitung Inn
Kleinschalig prima 2* hotel op ca. 20 minuten rijden van de luchthaven. Het strand van Tanjung Pandan ligt op ca. 5 minuten rijden. Uw kamer is netjes en beschikt over airco en privé-badkamer met douche (koud water).

Bahama’s Hotel
Groot enigszins gedateerd 3* hotel aan het strand van het wat drukkere Tanjung Pandan, op ca. 30 minuten van de luchthaven. Pluspunten van het hotel zijn het zwembad, de locatie en het prachtige uitzicht over zee. De faciliteiten zijn verder eenvoudig. Uw kamer beschikt over airco en privé-badkamer met douche (koud water).

Lorin Belitung
Een prima 3* hotel van de Indonesische Lorin hotelketen. Op loopafstand van het rustigere strand van Tanjung Tinggi en ca. 45 minuten rijden van de luchthaven. De gezellige cottages liggen verspreid in de tuin en er is een mooi zwembad. Uw kamer beschikt over airco en privé-badkamer met douche (koud water).

Uw verblijf op Belitung is inclusief eenvoudig Indonesisch ontbijt.

Dag 2-3: Strandverblijf op Belitung
Twee dagen ter vrije besteding om het eiland te verkennen. Bovenwater zijn de eilanden heuvelachtig en groen. De stranden zijn hagelwit met wuivende palmen en hier en daar een enorme granietrots die het tafereel onderbreekt. Onderwater kunt u al snorkelend uw ogen uitkijken in het kraakheldere water met de vele kleurige vissen en koraal.

Rondom de hoofdeilanden Bangka en Belitung vindt u nog zo’n 100 kleinere onbewoonde eilandjes, waar u per boot naar toe kunt. Eén daarvan is Pulau Lengkuas, een klein eiland waar u een oude vuurtoren kunt beklimmen voor een werkelijk fenomenaal uitzicht over de omgeving. Een andere leuke bezienswaardigheid is Danau Kaolin, een witte wondere wereld ontstaan door water dat in een tinmijn is gelopen.

Dag 4: Vertrek Belitung
Uw verblijf op Belitung zit er helaas alweer op. U wordt op tijd opgehaald voor uw transfer terug naar de luchthaven, waar dit arrangement eindigt.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel