Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€405,-

per persoon vanaf

Tour: Bandung naar Yogyakarta

(T-ID-1007)

4-daagse privé tour Java-IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Bezoek aan traditionele Javaanse kampung
  • Prachtig strand en national park bij Pangandaran
  • Zonsopkomst bij de Borobudur tempel

Reis verder over Java en ontdek het rustige leven in de desa, oftewel het Indonesische platteland. Onderweg van Bandung naar Yogya rij je door het beroemde Preanger gebergte en bezoek je het dorpje Kampong Naga. Hier ervaar je hoe een traditioneel Javaans dorp eruit ziet en hoe de mensen leven in nog eenvoudige omstandigheden, zonder elektriciteit en andere luxe voorzieningen.

Na het bezoek aan Naga, rij je door naar de kust, naar het gezellige dorpje Pangandaran met haar fijne zwarte zandstranden en lokale vissershaven. Net buiten het dorp ligt het Pangandaran National Park, waar je juist weer een prachtig wit zandstrand vindt. Behalve het strand, biedt het National Park een klein natuurwonder, genaamd de Green Canyon. Je kunt er door de jungle wandelen langs enorme teakbomen, genietend van het gekwebbel van de vele vogel- en diersoorten die hier voorkomen. Zo kun je er, als je geluk hebt, herten, leguanen en Javaanse gibbons zien.

Na een ontspannen verblijf in Pangandaran, reis je verder richting Yogya, het culturele centrum van Java en een stad met vele gezichten. Je stopt eerst nog in het plaatsje Magelang, waar de wereldberoemde Borobudur staat. Je verblijft in een hotel op loopafstand van dit boeddhistische tempelcomplex en zult hier een zeer bijzondere ervaring meemaken, namelijk de zonsopkomst bij de tempel met een adembenemend uitzicht over de omgeving.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Persoonlijk karakter
- Verblijf in goede hotels

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel