Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€166,-

per persoon vanaf

Tour: Bandung en omgeving: Natuur en koloniale sferen

(T-ID-1005)

4-daagse privé tour Java-IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Bandung, bloemenstad van West-Java
  • Wandel door het koloniale centrum
  • Bezoek aan Wayang Golek atelier
  • Uitgestrekte theeplantages en platteland rondom Bandung

Bandung is de hoofdstad van West-Java en heeft een leuk centrum met vele winkels, warenhuizen, souvenirwinkels en restaurants. Het oude centrum ademt nog de koloniale grandeur en het koele klimaat door haar ligging in de bergen, is verkwikkend ten opzichte van de hitte van Jakarta. Kortom, Bandung is een heerlijke plaats om een paar dagen te spenderen.

Behalve de stad zelf, heeft de omgeving van Bandung een enorme natuurlijke rijkdom te bieden. Hier kun je uitgestrekte theeplantages bezoeken en zien hoe ons dagelijkse kopje thee, geplukt en verwerkt wordt in de fabriek.

Ook liggen er verschillende nog actieve vulkanen in de omgeving van Bandung, waarvan de Tangkuban Perahu de bekendste is. Hier kun je tot aan de indrukwekkende kraterrand lopen om zo in de diepte te kijken en het borrelen en stomen van de vulkaan van dichtbij te ervaren.

Ten zuiden van Bandung vind je een nog redelijk onbekend gebied waar diverse traditionele dorpjes te bezoeken zijn, waar het dagelijks leven nog voortkabbelt en men nog de traditionele ambachten zoals smid uitoefent. Het meer Patengang biedt een prachtig uitzicht en je kunt er heerlijk rondwandelen en in de minder bekende Rancabali bron kun je een heerlijk warm bad nemen in het heilzame water.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Persoonlijk karakter
- Verblijf in goede hotels

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel