Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€74,-

per persoon vanaf

Tour: Bandung, bloemenstad van West-Java

(T-ID-1004)

3-daagse privé tour Java-IndonesiëLeuke pluspunten om te weten

  • Bandung, bloemenstad van West-Java
  • Wandel door het koloniale centrum
  • Bezoek aan Wayang Golek atelier

Bandung is de hoofdstad van West-Java en heeft een leuk centrum met vele winkels, warenhuizen, souvenirwinkels en restaurants. Het oude centrum ademt nog de koloniale grandeur en het koele klimaat door haar ligging in de bergen, is verkwikkend ten opzichte van de hitte van Jakarta. Kortom, Bandung is een heerlijke plaats om een paar dagen te spenderen.

Behalve de stad zelf, heeft de omgeving van Bandung een enorme natuurlijke rijkdom te bieden. Hier kun je uitgestrekte theeplantages bezoeken en zien hoe ons dagelijkse kopje thee, geplukt en verwerkt wordt in de fabriek.

Ook liggen er verschillende nog actieve vulkanen in de omgeving van Bandung, waarvan de Tangkuban Perahu de bekendste is. Hier kun je tot aan de indrukwekkende kraterrand lopen om zo in de diepte te kijken en het borrelen en stomen van de vulkaan van dichtbij te ervaren. Vlakbij Tangkuban Perahu ligt het plaatsje Ciater, waar je even heerlijk kunt weken in het zwavelrijke water van de warmwaterbron, waarvan wordt gezegd dat het helende eigenschappen heeft te hebben.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Persoonlijk karakter
- Verblijf in goede hotels

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel