Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Balinese spa experience > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Balinese spa experience

(T-ID-5504)

4-daagse tour Bali- Indonesië

Dag 1: Aankomst Sanur
U wordt na de lunch in het luxueuze The Pavilions Bali verwacht voor checkin en de start van uw spa experience. Bali Pavilions biedt kleinschalige boutique villa’s, een fantastische spa en staat vooral bekend om haar rust, weelderige tuin en vooral persoonlijke service.

U wordt verwelkomd met een verfrissend drankje en een heerlijk voetenbad met lichte voetmassage om alvast in de juiste stemming te komen. Daarna wordt u naar de spa die in één van de ruime villa’s ligt gebracht en kunt u zich gereed maken voor uw eerste behandeling. U heeft de keuze tussen een traditionele Balinese massage of de signature massage van The Pavilions. (behandelingsduur: 60 minuten)

Aansluitend staat er een Balinees diner voor u klaar, dat u gebruiken in het Jahe restaurant of in uw eigen villa.

Dag 2: Spa in Sanur
Na een uitstekende nachtrust, kunt u op uw gemakje genieten van een uitgebreid ontbijt in de prachtige tuin van het resort.

Vandaag start uw spa experience pas echt. U zult namelijk de koninklijke Javaanse Lulur behandeling ondergaan. (behandelingsduur: 140 minuten)

De Lulur behandeling is ontstaan in de 17e eeuw in de paleizen van Centraal-Java en was oorspronkelijk een ritueel voor een bruid vlak voor haar trouwdag. De behandeling start met een heerlijk ontspannende Balinese massage, waarna een flinke scrubbehandeling volgt om uw huid heerlijk zacht te maken. Na de srub wordt de huid met verzorgende yoghurt ingesmeerd, waarna u zich volledig kunt ontspannen in een melkbad. Na de behandeling kunt u even bijkomen en staat er een lichte gezonde spa lunch voor u klaar.

’s Middags staat er een privé-yoga leraar voor u klaar, voor een 90 minuten yoga sessie. Uiteraard zal deze aan uw ervaringsniveau aangepast worden, dus ook als u een yoga-beginner bent, is de les geschikt.

Dag 3: Spa in Sanur
Stond de behandeling van gisteren in het teken van schoonheid, vandaag is het doel ultieme ontspanning door middel van een hot stone massage. (behandelingsduur: 140 minuten)

De naam zegt het al, u zult gemasseerd worden met speciale stenen die tot een aangename warme temperatuur worden gebracht. De warmte en druk van de stenen zorgen voor een extra ontspannend resultaat, zodat u naderhand zich energiek zult voelen. Na de massage stapt u in een heerlijk geurend zout en bloemenbad, gevolgd door wederom een gezonde lunch.

’s Middags volgt uw tweede yoga sessie (90 minuten).

Dag 4: Vertrek Sanur
Uw spa ervaring zit er helaas alweer op. Na het ontbijt kunt u nog even bij het zwembad relaxen of kunt u zelf nog een extra behandeling bijboeken. Rond 12.00 uur is het tijd om afscheid te nemen van The Pavilions en is dit arrangement ten einde.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel