Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Balinese spa experience

(T-ID-5504)

4-daagse tour Bali- Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Laat u zelf even helemaal pamperen
  • Diverse massages en lichaamsbehandelingen inbegrepen
  • Verblijf in luxe boutique villa’s
Middenin het centrum van Sanur, bevindt zich een oase van rust. De ingang van The Pavilions ligt aan de drukke hoofdweg Jalan Tamblingan, de villa’s en bijbehorende spa liggen echter rustig verscholen in een prachtige bamboetuin.

De komende dagen staan geheel in het teken van ontspanning, genieten en uzelf te laten verwennen. Wij hebben een heerlijk pakket van diverse lichaamsbehandelingen, massages en yogalessen voor u samengesteld, zodat u erna als herboren tevoorschijn komt.

Tijdens deze spa experience verblijft u in één van de luxueuze villa’s van The Pavilions, zodat u ’s ochtends alleen even naar het ontbijt hoeft te wandelen en daarna gelijk door kunt voor uw behandeling. Het spa pakket is echter ook te boeken wanneer u in een andere accommodatie verblijft, prijzen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.
Extra informatieBij verblijf van 1 november-22 december of 6 januari-31 maart, geldt een 4=3 aanbieding. Dit arrangement omvat 3 nachten, maar in de genoemde periode kunt u dus gratis nog een nacht langer in uw villa verblijven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel