Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Amazing bali
Vorige pagina

€438,-

per persoon vanaf

Tour: Amazing Bali

(T-ID-4534)

7-daagse privé tour Bali - Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf in voormalig koninklijk gasthuis in prachtige vallei
  • Wandeling door de rijstvelden en dorpjes rondom Ubud
  • Ongerepte natuur en plantages van Munduk
  • Verblijf bij de actieve Batur vulkaan

Vakantie op Bali


Tijdens deze rondreis over Bali zul je ontdekken dat het eiland behalve de bekende stranden in het zuiden, ook een pure en bijzondere kant heeft.

De reis start in kunstenaarsdorp Ubud, waar je middenin de uitgestrekte natuur verblijft in het voormalige gastenverblijf van de koning van Ubud. Je hebt er genoeg tijd om het kunstenaarsdorp zelf met haar vele kunstmarkten, galerieën en het beroemde apenbos te verkennen. En tijdens een ontspannen wandeling over de sawadijkjes en dwars door lokale dorpjes, leer je het echte Bali kennen.

Onbekend Munduk en Kintamani


De volgende bestemming heeft als bijnaam land van de plantages. In het noorden van Bali, op ca. 700 m. boven zeeniveau ligt het koele bergdorpje Munduk. Het wordt omringd door bergen, uitgestrekte jungle en vele koffie-, cacao- en fruitplantages. Vanaf hier is de mooie kust van Lovina al te zien en heb je bij helder weer een weids uitzicht over zee. Je kunt er prachtige wandelingen maken naar afgelegen watervallen, gaan kanoën op het Tamblingan meer of een iets avontuurlijkere insteek, ga per mountainbike en terreinbuggy de omgeving verkennen. Ook zul je zelf de heerlijkste Balinese gerechten leren maken tijdens een leuke kookcursus.

Als laatste rij je naar Kintamani, een bekende dagattractie voor veel mensen vanwege het uitzicht op de nog actieve Batur vulkaan. Tijdens een verblijf hier leer je echter al snel de andere kant van Kintamani kennen. Eigenlijk is dit een bijna toeristenvrije omgeving waar je van de rust en stilte kunt genieten. Ook is het mogelijk om vanuit je hotel hier de sportieve uitdaging aan te gaan en de Batur vulkaan te beklimmen.


Sanur Beach Bali


Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren Engelssprekende gids
- Verblijf in bijzondere kleinschalige accommodaties

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel