Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Woestijnsafari in Jaisalmer (T707)

2-daagse privé tour India


Woestijnsafari in Jaisalmer

Dag 1: Jaisalmer - Thar woestijn
Vanuit Jaisalmer vertrekt u per jeep en kameel naar het tentenkamp midden in de Thar woestijn. Hier zult u de komende nacht verblijven. Uw tent is voorzien van een matras, lakens en dekens.

Op de rug van een kameel maakt u een tocht door de woestijn en ervaart u het nomadenleven terwijl het prachtige landschap, bestaande uit steenvlakten, zandduinen, tempels en steppen, aan u voorbij glijdt. U bezoekt de woestijndorpjes Ramkunda en Bheelo Ki Dhani waar u kunt zien hoe de lokale stammen al eeuwen op traditionele wijze leven.

In de middag bent u terug in het kamp en kunt u met een koud drankje nagenieten. Lunch en diner vinden plaats in het tentenkamp. ’s Avonds kunt u onder de sterrenhemel genieten van een optreden van lokale muzikanten en dansers bij het kampvuur.

Dag 2: Thar woestijn - Jaisalmer
Vandaag heeft u de ochtend ter vrije besteding. U kunt nog even genieten van het sprookjesachtige landschap, waar rust en stilte overheersen. Na de lunch vertrek naar Jaisalmer. Onderweg bezoekt u nog een traditioneel Rajput dorp. Indien gewenst kunt u ook de beroemde Sam Duinen bezoeken (optioneel).


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel