Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > India > Theeplantages van munnar > Dag tot dag
Vorige pagina

€147,-

per persoon vanaf

Tour: Theeplantages van Munnar

(T-IN-4703)

2-daagse privé tour India

Dag 1: Omgeving Munnar
Vanaf uw hotel in Munnar of het treinstation, wordt u opgehaald door uw auto met chauffeur en naar het Sterling Holidays Green Vista Resort, gelegen in de omgeving van Munnar, gebracht.

Vandaag bezoekt u de theeplantage en het bijbehorende museum. De groene theestruiken vormen mooie patronen op de heuvels en hellingen rond Munnar. U ziet de vrouwen met traditionele bamboemanden de jonge theeblaadjes met de hand van elke struik plukken. Dit is zwaar werk, want ze moeten dagelijks minstens 30 kg bladeren plukken. Afhankelijk van waar de thee groeit, worden de bladeren om de 5-10 dagen geplukt. Van november t/m februari heeft u de mogelijkheid om zelf te ervaren wat theeplukken inhoud.

De theeplantages van Munnar kennen een lange geschiedenis welke u terug kan vinden in het theemuseum, gevestigd in een oud landgoed. Hier bent u tevens getuige van het gehele proces van theeproductie.

Vervolgens naar het hotel voor de lunch, waarna u de middag vrij te besteden heeft. Vanuit het hotel heeft u schitterende uitzichten op de omliggende theeplantages en bossen. In de avond kunt u hier genieten van een authentiek Kerala diner, Indiase of internationale gerechten. De omgeving is een oase van rust en kalmte, dus u zult vannacht heerlijk slapen.

Dag 2: Munnar - Einde tour
Na het ontbijt keert u terug naar Munnar en wordt u afgezet bij het treinstation vanwaar u verder kunt reizen of in een hotel naar keuze. Hier eindigt de tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel