Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > India > Theeplantages van munnar > Dag tot dag
Vorige pagina

€149,-

per persoon vanaf

Tour: Theeplantages van Munnar

(T-IN-4703)

2-daagse privé tour India

Dag 1: Omgeving Munnar
Vanaf je hotel in Munnar of het treinstation, word je opgehaald door de auto met chauffeur en naar het Sterling Holidays Green Vista Resort, gelegen in de omgeving van Munnar, gebracht.

Vandaag bezoek je de theeplantage en het bijbehorende museum. De groene theestruiken vormen mooie patronen op de heuvels en hellingen rond Munnar. Je ziet de vrouwen met traditionele bamboemanden de jonge theeblaadjes met de hand van elke struik plukken. Dit is zwaar werk, want ze moeten dagelijks minstens 30 kg bladeren plukken. Afhankelijk van waar de thee groeit, worden de bladeren om de 5-10 dagen geplukt. Van november t/m februari heb je de mogelijkheid om zelf te ervaren wat thee plukken inhoud.

De theeplantages van Munnar kennen een lange geschiedenis welke je terug kan vinden in het theemuseum, gevestigd in een oud landgoed. Hier ben je tevens getuige van het gehele proces van theeproductie.

Vervolgens naar het hotel voor de lunch, waarna je de middag vrij te besteden heeft. Vanuit het hotel heb je schitterende uitzichten op de omliggende theeplantages en bossen. In de avond kun je hier genieten van een authentiek Kerala diner, Indiase of internationale gerechten. De omgeving is een oase van rust en kalmte, dus je zult vannacht heerlijk slapen.

Dag 2: Munnar - Einde tour
Na het ontbijt keer je terug naar Munnar en word je afgezet bij het treinstation vanwaar je verder kunt reizen of in een hotel naar keuze. Hier eindigt de tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel