Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > India > Backwaters en strand van kerala > Dag tot dag
Vorige pagina

€375,-

per persoon vanaf

Tour: Backwaters en strand van Kerala

(T-IN-0704)

4-daagse privé tour India

Dag 1: Cochin - backwaters van Alleppey
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Cochin wordt u opgehaald door onze gids die u naar u naar Alleppey brengt, het vertrekpunt van een onvergetelijke cruise door de backwaters van Kerala. Achter de kust van Kerala liggen vele riviertjes, meertjes en lagunes die met elkaar verbonden zijn door middel van een kanalenstelsel. De riviertjes en kanalen hebben een totale lengte van maar liefst 1500 km. Op de smalle stukjes grond tussen de kanalen zijn kleine dorpjes ontstaan. De dorpjes in dit pittoreske natuurgebied zijn omgeven door ontelbaar veel palmbomen. De belangrijkste bron van inkomsten is de handel in kokosproducten. In kleine bootjes van bamboe worden de producten via het water naar de stad gebracht om verkocht te worden.

Op uw eigen traditionele house boat, de zogenoemde 'kettuvallam', maakt u een onvergetelijke trip door deze fantastische omgeving. U brengt één nacht door op de boot die minimaal twee eenvoudige kamers heeft. Een kok verzorgt de maaltijden aan boord. Onder het genot van een kopje thee kunt u het leven van het mooie Zuid-Indiase platteland beleven.

Dag 2: Allepey - Kovalem
Na het ontbijt op de boot staat uw chauffeur klaar om u naar de kust te brengen. De reistijd bedraagt circa 3 uur. Kovalem is dé badplaats van Zuid-India. Kovalem heeft drie halvemaanvormige stranden, van elkaar gescheiden door rotsachtige uitstulpingen. De Arabische Zee heeft op dit punt ondiepe wateren en is dus ideaal om te zwemmen. Op het strand zijn vele restaurantjes en fleurige winkeltjes te vinden. Transfer naar uw hotel waar u 2 nachten verblijft.

Dag 3: Kovalem
U heeft een volle dag in Kovalam om heerlijk uit te rusten en alle impressies van India aan u voorbij te laten trekken. Kovalem is ook dé plaats om een traditionele Ayurveda-behandeling te ondergaan, een eeuwenoude massage therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruidige oliën.

U kunt ook optioneel een excursie maken naar het prachtige Kanyakumari, het meest zuidelijke punt van India. Hier bezoekt u het markante Vivekanand Rock, die u per ferry kunt bereiken (optioneel).

Dag 4: Kovalem - Trivandrum
Transfer naar de luchthaven van Trivandrum voor de vlucht naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel