Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Executive Lounge Schiphol (T3003)


Executive Lounge Schiphol

Wilt u graag ontspannen beginnen aan uw lange vlucht?
Het vakantiegevoel begint al op Schiphol wanneer u voor vertrek van uw vlucht in de Executive Lounge heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een hapje en een (alcoholisch) drankje.
De Executive Lounge van Servisair biedt een breed scala aan dranken en snacks, kranten en tijdschriften. U kunt hier in alle rust lezen of televisie kijken. Wi-fi internet is voor het 1e uur gratis.

Voor alle 333Trendy reizigers van 333travel met vertrek vanaf Schiphol is een verblijf in de Executive Lounge inbegrepen. Heeft u geen 333Trendy pakketreis geboekt maar wilt u wel graag voorafgaand aan uw vlucht gebruikmaken van de faciliteiten van de Executive Lounge? In dit geval kunt u de Executive Lounge optioneel bijboeken voor € 26,- per persoon. Tijdens het boekingsproces kunt u deze optie aanvinken.

Praktische informatie
Lokatie: Terminal 3, lounge 41
Openingstijden: Dagelijks van 06.00 - 23.00 uur

Routebeschrijving komend vanuit vertrekhal 3
Na de paspoortcontrole rechtsaf en direct met de lift of roltrap naar de 2de etage. Op de tweede etage richting de E / F/ D gate lopen door de lange gang. Aan het einde van de gang voorbij de goudkleurige dependance van het Rijksmuseum lopen en dan na ongeveer 100 meter is de ingang aan de linkerzijde (tegenover het stiltecentrum/meditatieruimte).

Routebeschrijving komend vanuit vertrekhal 2
Na de paspoortcontrole aan de linkerhand de trap of roltrap naar de 2de etage nemen. Dan om het Cybercafe heen lopen via de linkerkant. Vanaf dit punt (voor de ingang British Airways lounge) linksaf de gang in. Doorlopen totdat u aan de rechterzijde de ingang van de Servisair lounge tegenkomt (tegenover het stiltecentrum/meditatieruimte).

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel